Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2019, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda

Prigodnim koktelom održanim u Red cafe-u na stadionu "Rajko Mitić" obeleženo je reosnivanje Skijaškog kluba Crvena zvezda.

Domaćin ovog lepog druženja bio je poznati glumac i veliki navijač Crvene zvezde Aleksandar Radojičić, a o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govorili su generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda Igor Milojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << generalni sekretar Skijaškog kluba Crvena zvezda Uroš Maksimović, kao i poznati olimpijac Slađan Ilić.

"Podržimo crveno-belu tradiciju zdravog razvoja! Kako i sam slogan skijaškog kluba zvuči", rekao je Radojičić.

Želja Skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Reosnivanje kluba podržali su i drugi zvezdaši kao što su Viktor Savić, Milan Borjan, Zvezdan Terzić, Nenad Milijaš, Marko Kešelj, Dea Đurđević, Dušica Jakovljević, Miloš Petrović Trojpec...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE: Gotov je prvi krug takmičenja, evo kako izgleda tabela

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09

Sezona je počela u julu...Utakmicama 15. kola Superlige Srbije završen je prvi krug takmičenja u domaćem šampionatu, a prva na tabeli je Crvena zvezda. Drugoplasiran je Čukarički, a Brđanima u leđa gledaju Vojvodina, Partizan i TSC iz Bačke Topole...Gotov je prvi krug takmičenja u Superligi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.