Ponosni predsednik Svetoaz Mijailović: Milina je videti igrače, imamo nove ciljeve...

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 12:54

Ponosni predsednik Svetoaz Mijailović: "Milina je videti igrače, imamo nove ciljeve..."

Prvi čovek crveno-belih govorio je za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde su se posle više od mesec i po dana vratili na pomoćne terene "Marakane" i ponovo ušli u trenažni proces, a uzbuđenje zbog toga ne krije ni predsednik Svetozar Mijailović.

"Još uvek nisam tu, ali svakodnevno gledam priloge sa treninga. Vidi se radost fudbalera i stručnog štaba što su se vratili na teren i što su ponovo na okupu. Zna se da je to nezamenjivo kod igrača u njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pripremi za takmičarske utakmice. Radostan sam i ja zbog toga što su se vratili na teren, a pohvalio bih i ljude koji su pripremili sve uslove da se treninzi sprovode na kvalitetnom nivou, poštujući sve propisane odredbe. Milina je videti nasmejane fudbalere Crvene zvezde koji se spremaju za nastavak takmičenja", počeo je Mijailović za sajt kluba.

On se potom osvrnuo na prethodni period i način na koji se Zvezda u svemu snašla.

"Funkcionisali smo kao sat. Prezadovoljan sam što je klub pokazao da i u ovakvoj situaciji može da radi besprekorno, poštujući sve propise. Uprkos svemu, uspeli smo da budemo prvi i da prednjačimo u akcijama koje smo sprovodili tokom pandemije i veoma sam ponosan zbog toga. Primarna orijentacija Crvene zvezde je da bude društveno-odgovorna i to smo uspeli da sprovedemo. Što se tiče akcije donošenja paketa pomoći za članove starije od 65 godina, dobio sam mnogo poziva i reči zahvalnosti. Rekli su da im to mnogo znači i da su ponosni na Crvenu zvezdu zbog toga. Humanitarne akcije su samo nastavak svega onoga što i inače radimo. Sezonske ulaznice smo i ranije darivali, a ovog puta smo to poklanjali medicinskom osoblju i lekarima", istakao je on.

Govorio je Mijailović i o daljim planovima, ali i akcijama vezanim za Crvenu zvezdu.

"Imamo jasan cilj što se tiče članova, a to je da dostignemo cifru od 50 hiljada aktivnih članova. U ovom trenutku smo se zaustavili na 28 hiljada, od čega 13 hiljada seniora, uz 1.000 juniora sa plaćenom članarinom, a ostali su mlađi od 15 godina. Očekujem da ćemo plaćanjem članarine svi doprineti poboljšanju, pre svega Omladinske škole, kao i veteranima našeg kluba. Očekujem da će biti i donatorskih akcija, jer započete aktivnosti vezane za Omladinsku školu treba da privedemo kraju, a to će biti otežano zbob uslova u kojima se trenutno nalazimo. Teško će radovi koji su planirani moći da se završe u projektovanom vremenu, ali pokušaćemo da nađemo rešenja koja bi doprinela sprovođenju započetog", zaključio je Svetozar Mijailović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.