Poluvreme - Napredak odoleva Zvezdi, delije nezadovoljne suđenjem

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Napredak odoleva Zvezdi, ''delije'' nezadovoljne suđenjem

Završeno je prvih 45 minuta derbija u Kruševcu.

Posle prvog poluvremena utakmice između Napretka i Crvene zvezde u Kruševcu, u okviru sedmog kola Linglong Superlige, rezultat je 0:0.

Već u petom minutu mreža domaćih se zatresla, ali gol nije priznat. Marko marin je izveo slobodan udarac, lopta je zakačila nekoga u živom zidu, odbila se do Degeneka koji pogađa gol, ali je sudija Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nikolić prihvatio sugestiju pomoćnika i nije priznao pogodak zbog ofsajda.

Zvezda je nastavila sa inicijativom, ali u 30. minutu ostalaje bez Milana Gajića, koji je zbog povrede morao da izaže iz igre.. Zamenio ga je Pankov. Tačnije, Degenek se preselio na mesto desnog beka, a Pankov je prešao na mesto štopera.

Još jedna (ne)sporna situacija u kaznenom prostoru Napretka viđena je kada je Garsija bio u prodoru ka golu, ali ga je odličnom startom u kaznenom prostoru zaustavio Pajović.

Odmah zatim, Milunović je pokušao posle još jednog Zvezdinog prekida, Boaći nije uspeo tu loptu da ugura u gol na drugoj stativi.

-

Овај Марин ми стварно некад није јасан..

ПА ШУТНИ, ЈЕБЕМ ТИ ЛОПТУ #fkcz

— Zvezdas (@Zvezdas8) October 6, 2019 -

Два чиста пенала нам се не суде а после смо ми државни пројекат#fkcz

— Ranjeni orao (@Ranjeniorao4) October 6, 2019 -

Sta je vise sa tim povredama ja ne znam..#fkcz

— Žarko Đuričić 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 (@DjuricicZarko) October 6, 2019 -

Poništen čist gol, nije sviran penal, oprošten crveni karton... I to sve za prvih 15 min utakmice... Dokle više #FSSrbije #fkcz #fkcrvenazvezda #zvezda #Srbija @crvenazvezdafk @FSSrbije

— Milan Brašanac (@m_brasanac) October 6, 2019
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDI PONIŠTEN GOL PROTIV NAPRETKA: Ova situacija iz Kruševca će izazvati mnogo polemike u javnosti (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Okt.2019

Već u šestom minutu utakmice 11. kola Superlige Srbije između Napretka i Crvene zvezde zatresla se mreža domaćina.

Nastavak na Kurir...

"Delije" slave kapitena, "ovako je slađe"... (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019

Zvezda u dramatičnom finišu meča ipak stigla do pobede...Jedva su navijači Crvene zvezde "preživeli" gostovanje svog tima u Kruševcu...I pored bolje igre i terenske inicijative, "crveno-beli" su uspeli da obezbede trijumf tek u poslednjem trenutku kada je Marko Marin uzeo stvari u svoje ruke i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.