Poluvreme - Delije počele da kritikuju, ali Jovelja im je vratio osmehe na lica! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - ''Delije'' počele da kritikuju, ali Jovelja im je vratio osmehe na lica! (TVITOVI) (foto)

Šta će Vladan Milojević promeniti u drugom poluvremenu?

Posle prvog poluvremena utakmice 11. kola Superlige, Zemun - Crvena zvezda 1:1.

Zvezda je prva pripretila preko Joveljića posle greške golmana Miloševića, ali se čuvar mreže Zemuna brzo ispravio i uhvatio loptu. Zemunci su uzvratili posle kornera, kada je Jovančić sačuvao svoju mrežu, intervencijom ispred gola, a u tim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i Miloš Degenek požalio na povredu, ali je posle ukazane pomoći ipak nastavio meč.

Ali, već u 10. minutu domaćin je poveo. Odlični Kukuličić je probio po desnoj strani, centrirao u kazneni prostor, a Nikola Stojković je brži od Degeneka i uspeva da sa oko šest metara savlada Milana Borjana - 1:0.

Zvezda je potom pokušala da izvrši veći pritisak, da što pre stigne do izjednačenja, ali nije uspevala da stvori velike prilike za gol. Ipak, u 20. minutu sudija Srđan Jovanović je start Vukadinovića nad Jovančićem okarakterisao kao prekršaj za jedanaesterac i to je bila idealna prilika za Zvezdu da poravna rezultat.

Ebisilio je šutirao sa bele tačke, ali je stativa spasla gol Zemuna, ostalo je 1:0.

Do kraja poluvremena beležimo dobar pokušaj Pavkova u 36. minutu, iskosa sa desne strane, ali lopta je zakačila jednog fudbalera domaćih i otišla u korner. Zemunci su u par navrata pokušavali iz kontri, ali nisu uspevali da ih završe na pravi način.

I kada se očekivao odlazak na poluvreme, Zvezda dolazi do izjednačenja, golom mladog napadača Dejana Joveljića!

Filip Stojković je probio po desnoj strani, centrirao u peterac, gde je loše reagovao Cvetković, odbvio loptu pravo do Joveljića kome nije bilo teško da zatrese mrežu - 1:1.

-

-- -

Бравоооо Јовељаааа место ти је у првом тиму. Али на полувремену и даље треба да грми #fkcz

— Бранислав Јовановић (@bakiloo) October 7, 2018 -

Poraz od psž-a i nije sramota,kakav kvalitet imaju,ali igra,naročito u poslednjih mesec dana je kriminalna obzirom na izbor igrača #fkcz

— sport billy (@sportbilly12) October 7, 2018 -

Stojkovic mora da poradi na centarsutevima!! Ovo je kriminalno!! Ili ne prebaci prvog igraca ili promasi sve. Ne secam se kada je poslednji put to uradio kako treba! #FKCZ

— KyBaP 🇷🇸 (@KyBaP) October 7, 2018 -

Rodica toliko briga za igru ove sezone da je strasno bre. Decko nece da potrci. #fkcz

— |Атомски Мрав|🔴⚪️ (@AtomicAnt0) October 7, 2018 -

Rodic sve vise lici na Milijasa.#fkcz #фкцз

— Heisenberg (@Heisenberg_WHWS) October 7, 2018 -

6-1 ptotiv PSZ-a ne boli. Ovo danas da. #fkcz

— Dusan Nikolic (@dusanzitkovac) October 7, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se namučila, Zemunci pali u 91. minutu! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018

Težak posao za Zvezdu u Zemunu, na kraju ipak nastavila odličan niz u Superligi...U poslednjoj utakmici 11. kola Superlige, Crvena zvezda je kao gost savladala Zemun sa 2:1, iako je domaćin rano poveo. Odluka o pobedniku je pala tek u nadoknadi vremena...Trener Crvene zvezde Vladan Milojević iznenadio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.