Pojedini klubovi već doveli osam ili devet pojačanja, Makabi tek angažovao prvo! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 17:38

Pojedini klubovi već doveli osam ili devet pojačanja, Makabi tek angažovao prvo! (video)

Platili su klauzulu i Amerikanca preselili u svoje redove.

Asvel je potpuno promeni roster, angažovao je devet novih igrača, Crvena zvezda je ovog leta recimo dovela osam pojačanja, zaključno sa trojkom iz FMP-a, Radanov, Uskoković i Rit.

Žalgiris ima sedam novih igrača, kao i Olimpija Milano, velike promene doživele su i Alba, Valensija, Panatinaikos, Fenerbahče, Olimpijakos i Zenit.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ima i ekipa koje još nisu dovodile pojačanja, a među njima više nije Makabi.

Ekipa iz Tel Aviva dovela je prvo pojačanje za predstojeću sezone, u pitanju je Amerikanac Kris Džouns.

Ovaj 27-godišnji košarkaš igra na poziciji plejmejkera, u sezoni za nama je bio jedan od najboljih bekova u Turskoj, beležio je u dresu Bursaspora 15,3 poena i 6,8 asistencija po meču,

Makabi je otkupio njegov ugovor od Turskog kluba, pa će tako Džouns prvi put u karijeri dobiti priliku da igra u Evroligi.



"Ponos Izraela" možda nije dovodio puno pojačanja ovog leta, ali su u Tel Avivu pala četiri važna potpisa, ugovore sa klubom produžili su trener Sferopulos, kao i Skoti Vilbekin, Tajler Dorsi i Otelo Hanter.

Klub su napustili Džejlen Rejnolds (Bajern), Nejt Volters (Uniks), Tarik Blek, Džejk Koen i Eron Džekson, očekuju se i odlasci Frederika Burdiljona, kao i Denija Avdije, koji je jedan od najtalentovanijih igrača koji će u oktobru izaći na NBA draft.

Očekuje se da nove ugovore potpišu i DiBartolomeo i Ejsi, a u klub bi moglo da stigne i veliko NBA pojačanje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.