Počelo veliko slavlje Delija i u Beogradu! A ovako je izgledalo u Salcburgu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo veliko slavlje ''Delija'' i u Beogradu! A ovako je izgledalo u Salcburgu! (foto)

Okupljaju se navijači Crvene zvezde u centru glavnog grada...

Nekoliko stotina navijača Crvene zvezde proslavlja večeras na centralnim gradskim ulicama Beograda plasman fudbalskog kluba u Ligu šampiona

Oni su blokirali saobraćaj u Kolarčevoj ulici na Trgu republike i uz navijačke pesme, zastave i pirotehniku proslavili plasman u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

Oko pola sata posle utakmice i istorijskog plasmana u Ligu šampiona, navijači su u sve većem broju dolazili na Trg republike, a policijskih snaga nije bilo u blizini.

Crvena zvezda je večeras u revanš utakimici plej-ofa Lige šampiona igrala nerešeno 2:2 sa Salcburgom i tako eliminisala prvaka Austrije, odnosno izborila plasman u najelitnije evropsko takmičenje posle 27 godina.

A ovako je slavlje izgledalo u Salcburgu posle meča.

Foto: Sportske.net/Nikola Miloradović





-


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić za RTS: Plasman u elitu je posledica sistematskog rada

Izvor: RTS, 30.Avg.2018

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je za RTS da je plasman u Ligu šampiona posledica sistematskog rada u poslednjih nekoliko godina. Džajić je posebno naglasio podršku navijača u Salcburgu. . Dragan...

Nastavak na RTS...

VIDEO: Slavlje u Beogradu, tu je i Cirbes

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Navijači Crvene zvezde slave veliki uspeh i plasman u Ligu šampiona...Slaviće se duboko u noć!..To je najavio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić misleći na igrače i rukovodstvo, a isto će učiniti i navijači Crvene zvezde koji su posle plasmana u Ligu šampiona izašli na ulice Beograda...

Nastavak na Mondo...

KURIR PAPARAZZO: Lepi Mića uhvaćen na delu! Došao sam da uzmem pivo pa nastavljam da slavim! IZGUBIO SAM GLAS ZBOG ZVEZDE (FOTO)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Jedna od najpopularnijih rijaliti zvezda Lepi Mića uhvaćen je objektivom novinara Kurira kako u jednoj samoposluzi posle ponoći kupuje alkohol kako bi sa društvom nastavio slavlje povodom plasmana u Zvezde u Ligu šampiona. 

Nastavak na Kurir...

BIĆE LUDNICA NA AERODROMU: Navijači spemaju veliko slavlje! Na stotine Delija dolazi da pozdravi učesnike Lige šampiona

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Na stotine Delija biće danas na beogradskom aerodromu Nikola Tesla gde se malo pre podneva očekuje da slete fudbaleri Crvene zvezde koji su se prethodni dan plasirali u Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

SLAVIO SE PLASMAN U LŠ: Navijači Zvezde na ulicama Beograda proslavljali prolaz (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018

Navijači crveno-belih su u na ulicama prestonice proslavljali plasman u elitno takmičenje. Među njima bio i košarkaš Cirbes Navijači Crvene zvezde izašli su na centralne ulice Beograda kako bi proslavili ulazak kluba u Ligu šampiona.Nekoliko hiljada navijaca Crvene zvezde...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.