Izvor: Pančevac-online.com, 14.Okt.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Slavije, Doline i Uniree, porazi Poleta, Spartaka, Pobede i Vojvodine

U devetom kolu Prve južnobanatske lige Dolina iz Padine je u Pavlišu savladala Crvenu zvezdu sa 2:1, idvorski Polet je izgubio u Banatskom Novom Selu od Sloge sa 0:3, dok je Spartak 1911 iz Debeljače poražen u Ivanovu od Strele takođe sa 0:3.

Dolina je peta sa 16, Polet sedmi a Spartak osmi – oba tima sa po 11. bodova.

U Padini je Dolina 20. oktobra domaćin Spartaku 1911 iz Debeljače. Meč počinje u 15. časova. Istovremeno u Idvoru Polet dočekuje Strelu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Ivanova.

Odigrano je i 7. kolo Druge južnobanatske lige. Mundijal iz Pančeva je pobedio u gostima Vojvodinu u Crepaji 3:0. Pobeda u Samošu je izgubila od Uniree iz Uzdina sa 2:3. U Kačarevu je Slavija iz Kovačice pobedila Jedinstvo Stević sa 2:1.

Unirea je treća sa 14, Slavija šesta sa 8 bodova. Pobeda ima četiri a Vojvodina nema osvojen ni jedan bod.

Dvadesetog oktobra u 15. časova Slavija u Kovačici igra protiv Omladinca 1927 iz Opova, Unirea u Uzdinu dočekuje Jedinstvo Stević iz Kačareva, samoška Pobeda putuje u Glogonj na megdan istroimenom rivalu a na stadionu Sto topola bi trebalo da se sastanu Vojvodina i Vojlovica 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.