Pljušte čestitke Milojeviću, pohvale i za Argentinca, a ko je prevara? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte čestitke Milojeviću, pohvale i za Argentinca, a ko je "prevara"? (TVITOVI)

Navijači Crvene zvezde zadovoljni viđenim u Novom Sadu.

Crvena zvezda je uspela da savlada Proleter sa 2:0 u Novom Sadu za 100. pobedu Vladana Milojevića na klupi crveno-belog tima.

Golove su postigli stranci, Mateo Garsija i Ričmond Boaći, asistirali su im Simić i Jevtović iz sličnih pozicija, s tim što je Jevtović nanizao dva fudbalera pre dodavanja.

Na Tviteru nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << interesantnih komentara navijača Crvene zvezde, a uglavnom se radi o čestitkama za Vladana Milojevića.

Ipak, ima i onih koji ponovo ističu nezadovoljstvo Van La Parom, pojačanjem pred nastupe Zvezde u Ligi šampiona.

Cestitke Vladanu Milojevicu na 100 pobedi na klupi Crvene Zvezde, nadam se da ce ih biti jos minimum toliko u narednim sezonama #fkcz pic.twitter.com/MiJFPHNQHo

— £¥K@™ 👑 ⭐⭐⭐ & ⭐⭐ (@LuxSaVozdovca) November 2, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević upisao "stotku": Garsija i Boaći častili šefa

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2019

Pogotke za 100. pobedu trenera Vladana Milojevića na klupi crveno-belih postigli su Mateo Garsija i Ričmond Boaći ŠAMPION je spreman za Totenhem. Fudbaleri Crvene zvezde juče su na "Karađorđu" nadigrali novosadski Proleter 2:0 (0:0) boljom partijom u nastavku, s obzirom na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.