Pevačica se požalila: Evo ko nedostaje Gabrijeli Pejčev! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se požalila: Evo ko nedostaje Gabrijeli Pejčev! (foto)

Proteklih nedelja nagađalo se da je pevačica Gabrijela Pejčev Cecinog brata Milana Marinkovića zamenila rukometašem Milošem Medenicom.

I dok su se mediji bavili ko je Milanova nova devojka, Gabrijela nije gubila vreme već se sa novim dečkom otputovala u Crnu Goru.

Rukometaš Crvene zvezde i lepa pevačica uživali su u čarima sunca i mora, a fotografije koje su kačili na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << društvene mreže govore da je par srećno zaljubljen.

Međutim, odmoru je došao kraj, pa je nekadašnja učesnica Farme morala da se vrati obavezama što joj je očigledno teško palo.

“Nedostaješ“, napisala je uz fotografiju Pinkova zvezda, a Miloš joj je u komentarima ostavio srce.

Očigledno mnogo nedostaju jedno drugom, ali nema sumnje da će se Gabi potruditi da što pre završi unapred isplanirane obaveze i ponovo odjuri kod svog dragog.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.