Petković: U OFK Beogradu sam odrastao, neće mi biti lako na Karaburmi

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: U OFK Beogradu sam odrastao, neće mi biti lako na Karaburmi

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković će u subotu od 13 časova na Karaburmi igrati protiv bivšeg kluba OFK Beograda, iz kog je u letnjem prelaznom roku došao na Marakanu, pa meč protiv bivših saigrača doživljava emotivno.

"U OFK Beogradu sam proveo osam lepih godina. Tokom boravka na Karaburmi stekao sam fenomenalan odnos sa navijačima i svim ljudima iz kluba. Na Karaburmi sam fudbalski prohodao, stekao afirmaciju, zadužio kapitensku traku, i najposle igrama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u plavo-belom dresu zaslužio poziv Zvezde i mlade reprezentacije. Sigurno da mi neće biti lako, međutim u ovom trenutku fokusiran sam samo na crveno-bele i očekujem pobedu i osvajanje nova tri boda" rekao je Petković za klupski sajt.

Crvena zvezda je u prošlom kolu ubedljivo savladala Slobodu sa 4:1, pa u dobrom raspoloženju dolazi na Karaburmu.

"Ušli smo u seriju dobrih rezultata i želimo da trijumfalno završimo polusezonu. U naredna tri susreta verujem da ćemo svi izvući maksimum i pobediti u sva tri meča. To je obaveza svih nas koji nosimo dres Crvene zvezde. Želimo da u dobrom raspoloženju odemo na zimsku pauzu i potvrdimo dobru formu u kojoj se nalazimo u poslednje vreme", dodao je Petković.

Za vikend će se mečevi igrati po natopljenom terenu usled padavina, a sigurno je da neće biti odlaganja utakmica.

"Ne mislim da će biti težak samo teren Omladinskog stadiona, već na velikoj većini terena u našoj ligi neće biti idealnih uslova za igru. To može da predstavlja problem u finišu polusezone, ali kako je našim rivalima, tako će biti i nama. Moramo da se adaptiramo na sve poteškoće ukoliko ih bude, i učinimo sve da pobedimo", zaključio je Marko Petković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petković: U OFK Beogradu sam odrastao, neće mi biti lako na Karaburmi

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković će u subotu od 13 časova na Karaburmi igrati protiv bivšeg kluba OFK Beograda, iz kog je u letnjem prelaznom roku došao na Marakanu, pa meč protiv bivših saigrača doživljava emotivno. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.