Pešić: Zvezda na pravom putu, raduju me ovacije

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Zvezda na pravom putu, raduju me ovacije

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić, posle pobede u Beogradu (73:65), poručio je da Crvena zvezda ima odličan tim i da je rano za kritike i analize na početku sezone. Barselona je zadržala maksimalan skor u Evroligi sa 4-0, dok je Zvezda sa dosadašnjim pomoćnikom Milana Tomića, Andrijom Gavrilovićem, pretrpela treći poraz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Skloni smo da preterujemo u svemu, mora malo da se spusti lopta na zemlju. Pokazali su da su dobar tim protiv Fenerbahčea, vratili se protiv Makabija, sve bi se okrenulo da je Beron pogodio... Nije, ali pogodiće kada najviše bude trebalo, ovo je tek početak sezone, u oktobru mesecu, a sezona traje 10 meseci, a mi smo sada u prvom", rekao je Pešić na konferenciji za novinare u hali "Aleksandar Nikolić".

Bivši trener Crvene zvezde dobio je sinoć ovacije navijača crveno-belih.
"Zahvalan sam im, kada te tvoj komšija ceni onda znači da vrediš. Baš mi je drago što su me tako pozdravili. Uvek sam tu kada nešto treba da se uradi za Zvezdu. I ranije sam tu bio, a i dalje sam 100% tu. Pratim sve šta se dešava u Zvezdi, mislim da je na pravom putu".
Pešića je obradovala konstatacija novinara da je njegov tim glavni favorit za osvajanje Evrolige.
"Radujem se što smo već favoriti. Ima li nešto lepše nego da vodiš tim koji osvaja trofeje".
On se osvrnuo i na to što su njegovom timu nedostajala čak trojica plejmejkera Tomas Ertel, Malkolm Dilejni i Kevin Pengos.
"Imamo problem. Igrao sam na toj poziciji 15 godina, tu sam i ja (smeh prim. aut). Hanga je odigrao maestralno, sjajno ih je odmenio i za mene je on igrač utakmice", zaključio je trofejni stručnjak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.