Pečnikova poruka čelnicima Zvezde: Kako je moguće da izbacite Džonija iz ekipe zbog igrača koji ništa nije uradio?!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečnikova poruka čelnicima Zvezde: Kako je moguće da izbacite Džonija iz ekipe zbog igrača koji ništa nije uradio?!

Slovenac žestoko udario po upravi sprskog šampiona zbog odluke da suspenduje iskusnog levog beka

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović dobio je pismenu odluku uprava kluba da više ne može da trenira sa takmičarskim timom. Ako ništa drugo Džoniju kao satisfakcija može da posluži podatak da je dobio podršku iz dalekog Japana.

Član Zvezdine šampionske generacije Nejc Pečnik na Instagram profilu posvetio je poruku čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktulenog srpskog šampiona iz pitanje: „Kako je moguće da ste izbacili Džonija iz tima zbog igrača koji ništa nije uradio“. Inače, Mijailović je suspendovan zbog fizičkog sukoba sa Bosančićem, mada je javna tajna da je osuminjičen za anonimna pisma koja su uzburkala srpsku javnost.

„Ne mogu da verujem da će čoveka koji je među najzaslužnijima za titulu, novu svlačionicu, atmosferu i mnogo toga, izbaciti iz ekipe zbog sukoba sa igračem koji ništa od toga nije napravio. Da li je to zahvalnost za sve što je uradio? Jel to zahvalnica za sve urađeno i progutano Kako to može da se desi u mojoj Zvezdi?“, napisao je Pečnik na društvenoj mreži Instagram.

Slovenački reprezentativac i Nikola Mijailović bili su praktično nerazdvojni tokom beogradskih dana. Na Džonijevo insistiranje sjajni krilni fudbaler se vratio u Crvenu zvezdu tokom zimskog prelaznog roka. Ove zime potpisao je unosan ugovor sa japanskim Džef Junajtedom.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.