Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 22:50

Pazova melje sve redom, prvi poraz crveno-belih dama u sezoni

Odbojkašice Jedinstva slavile protiv Crvene zvezde u prvom susretu četvrtfinala Kupa Srbije, TENT dobio dramu protiv Srema

Počeli su četvrtfinalni obračuni Kupa Srbije za odbojkašice. Večeras su odigrana dva susreta, a kao pobednice su teren napustile igračice Jedinstva i TENT-a. Ekipa iz Stare Pazove je nastavila da melje protivnike, od starta sezone nema nijedan poraz, a večeras je njihova žrtva bila Crvena zvezda - 3:1 (25:21, 25:23, 22:25, 25:12). Ovo je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poraz crveno-beli dama od početka takmičarske godine. U drugoj utakmici TENT je posle pet setova uspeo da sruši Srem - 3:2 (25:16, 25:22, 25:27, 23:25, 15:13). Revanš mečevi su na programu naredne nedelje.

Jedinstvo je do trijumf protiv Zvezde predvodio tandem Branka Tica - Minja Osmajić. Njih dve su na domaćem terenu prikazale odlična izdanja i završile utakmicu sa po 19 osvojenih poena. Tamara Miljević ih je najbolje ispratila sa 15 poena. U poraženom sastavu je najbolja bila Tara Taubner sa 16 poena. Jelena Lazić je upisala 14, a Ana Živojinović deset. Posebno dominatne izabranice Jova Cakovića bile su u četvrtom periodu, tokom kod su rivalkama dozvolile da osvoje samo 12 poena.

Devojke iz Obrenovca su u prvom čevtfinalnom susretu povele 2:0 protiv Srema, protivnice su izborile izjednačenje u setovima, a onda je TENT u taj-brejku overio pobedu. U pobedničkom sastavu su tri igračice postigle po 11 poena - Saška Đurović, Mina Mijatović i Ana Mitrović. Jelena Stanimirović je dodala devet. U ekipi iz Sremske Mitrovice izdvojila se Dunja Grabić sa 22 poena.

ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

Jedinstvo Stara Pazova - Crvena zvezda 3:1

Srem - TENT 2:3

Partizan - Železničar (odloženo zbog korone)

Spartak Subotica - Ub (igra se naknadno zbog Lige šampiona)

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.