Partizanovci iskoristili zauzetost “delija” pa im ostavili poruku ispred stadiona (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovci iskoristili zauzetost “delija” pa im ostavili poruku ispred stadiona (FOTO)

Navijači Crvene zvezde su pratili partiju njihove ekipe u duelu protiv Bajerna na startu Lige šampiona, a pristalice crno-belih su im “pakovale poklon” ispred stadiona. Naime, pored sada već čuvenog tenka pojavilo se policijsko vozilo.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,70 na pobedu Kluža protiv Lacija u Ligi Evrope.
Posle performansa ispred zgrade sudije Stojiljkovića, koji je sa dva penala “pogurao” Zvezdu u meču protiv Inđije, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizana su se obreli ispred Marakane. Iza severne tribine, odmah pored tenka, “grobari” su parkirali policijsko vozilo.
Sem što je na strani vozača na vratima bilo ispisano UDBA, navijači “večitog rivala” su imali i poruku, okačenu na šoferšajbni:
– Ispred stadiona kluba kojeg je osnovala UDBA jedino je prirodno da stoji policijsko vozilo – piše u poruci.
U nedelju je 161. “večiti derbi”. Navijačko prepucavanje je uveliko počelo…


The post Partizanovci iskoristili zauzetost “delija” pa im ostavili poruku ispred stadiona (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORJAN JASAN Mnogo se branimo, treba da izađemo, oslobodimo se…

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Milan Borjan je ponovo bio na visini zadatka. Iako je primio tri gola od Bajerna, čuvar mreže crveno-belih bio je jedan od boljih u redovima srpskog šampiona. Prva utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona je arhivirana, šampion se okreće predstojećim obavezama, ali…. Kladionica MaxBet nudi kvotu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.