Izvor: RTS, 11.Jun.2022, 13:43

Pankov još dve godine u Crvenoj zvezdi

Štoper Crvene zvezde Radovan Pankov produžio je ugovor sa šampionom Srbije do 2024. godine.
Pankov je u prostorijama stadiona "Rajko Mitić" u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele stavio paraf na novi ugovor.

"Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili", izjavio je Pankov.
Bivši fudbaler Vojvodine, Urala, AEK Larnake i Radničkog iz Niša istakao je da bi voleo da sa crveno-belima makar još jednom učestvuje u Ligi šampiona.
"Voleo bih da osetim ukus Lige šampiona bar još jednom, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica", poručio je Pankov.
Novosađanin se osvrnuo na podršku navijača u prethodnoj sezoni.
"Bilo je divno i ove sezone. Odbranili smo duplu krunu. Navijači su bili fenomenalni, pogotovo u finišu sezone. Dali su nam snagu i vetar u leđa kada nam je snage u nogama ponestajalo. Teška sezona je za nama. Voleo bih da ih vidim u što većem broju, pogotovo sad, u letnjem periodu, kada svima nama to mnogo znači. Mnogo bitan period je pred nama", zaključio je defanzivac Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.