Pankov izdvojio najlepše trenutke iz šampionske sezone

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 23:56

Pankov izdvojio najlepše trenutke iz šampionske sezone

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov rekao je danas da je ovo bila sjajna sezona i za klub i za njega i istakao da se nada da je ovo samo jedna u nizu titula koje će osvojiti sa crveno-belima.

Fudbaleri Crvene zvezde, šampioni Srbije, pobedom su završili sezonu, pošto su danas na svom terenu savladali Proleter sa 2:1, u poslednjoj ovosezonskoj utakmici u Super ligi Srbije.





"Brzo mi je proletelo sve. Bila je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobra godina za mene. Sve što sam prošao tokom sezone će mi zaista ostati u lepom sećanju, jer je bilo previše pozitivnih trenutaka u crveno-belom dresu... Kao nešto najlepše, izdvojio bih sva slavlja koja smo imali, a bilo ih je mnogo ove sezone, zaključno sa ovim večerašnjim", rekao je Pankov.

Zvezda je sezonu završila sa 78 osvojenih bodova, odnosno sa 14 bodova više od Partizana.

Pankovu je ovo prva titula u karijeri, ali nada se ne i poslednja u crveno-belom dresu.

"Nisam imao priliku da osvojim titulu do sada u karijeri i ovo je nešto što ću pamtiti celog života. Još u dresu voljenog kluba. Nadam se da je ovo samo jedna u nizu titula sa Crvenom zvezdom", rekao je on.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milunović nema dilemu, Zvezdin fudbal je najbolji u Srbiji

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da je njegov tim igrao najbolji fudbal u Srbiji i da je potpuno zasluženo osvojio titulu prvaka...Fudbaleri Crvene zvezde, šampioni Srbije, pobedom su završili sezonu, pošto su danas na svom terenu savladali Proleter sa 2:1, u poslednjoj ovosezonskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.