Pahulje prekrile parket u Pioniru pred večerašnji derbi (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pahulje prekrile parket u "Pioniru" pred večerašnji derbi (foto)

Manje od pola sata ostalo je do početka derbi susreta 13. kola ABA lige u hali "Aleksandar Nikolić".

Crvena zvezda mt:s ugostiće Budućnost Voli u okviru poslednje utakmice 13. kola ABA lige koja će ujedno biti poslednja u kalendarskoj godini.

Domaćin dočekuje meč u odličnoj atmosferi jer posle dvanaest odigranih utakmica ima isto toliko pobeda, dok Budućnost stiže u Beograd posle smene trenera Aleksandra Džikića.

Videćemo hoće li šok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terapija uspeti, odnosno da li će aktuelni šampion ABA lige pod vođstvom pomoćnog trenera uspeti da slavi u Beogradu.

Zvezda je kao organizator pripremila mnogo iznenađenja za svoje navijače, a sve je u duhu praznika. Deda Mraz je stigao sat vremena pre početka utakmice, a pahulje su prekrile parket u hali "Aleksandar Nikolić".

Naš novinar koji se nalazi na licu mesta javlja da među navijačima vlada veliko interesovanje za večerašnji meč i da su na blagajnama formirani redovi. To znači da bi hala trebalo da bude ispunjena do poslednjeg mesta, a  videćemo ko će od ove dve ekipe u boljem raspoloženju dočekati 2019. godinu.

Meč počinje u 19 časova.

Sve je spremno za početak crveno-belog novogodišnjeg programa 🔴⚪️#WeAreTheTeam #Zvezdas #kkcz pic.twitter.com/VyCcrb4zR5

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) December 30, 2018

D. Mraz oko Pionira, nosi zvonce. Kaže, juri irvase. #košarka #Srbija #ABAliga pic.twitter.com/1LOU0VcB7v

— Pavle Knežević (@PavleKn) December 30, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Silovit start Zvezde, Budućnost se vratila u život (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018

Sjajno prvo poluvreme košarkaša Crvene zvezde mt:s. Navijači oduševljeni voljnim momentom i trojicom pojedinaca...Aktuelni šampion ABA lige nije dobro reagovao na smenu Aleksandra Džikića, mada je možda korektnije reći da je Zvezda odigrala odlično prvo poluvreme derbija u hali "Aleksandar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.