PSŽ na Marakani: Napad i posed, to je naš fudbal

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ na "Marakani": Napad i posed, to je naš fudbal

Tomas Tuhel u nekoliko rečenica objasnio kako će njegov tim igrati protiv Zvezde (utorak, 21.00, TV Arena sport).

PSŽ je spreman da "napadne" još jednu pobedu u Ligi šampiona i da pokuša da na stadionu Crvene zvezde definitivno izbori plasman u nokaut fazu.

Uoči treninga svog tima na "Marakani", Tuhel je pozitivno govorio o zdravstvenom stanju ekipe i o samopouzdanju svojih izabranika pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izlazak na teren na kojem nisu pobedili ni Napoli, ni Liverpul.

Poslednji poraz pred svojim navijačima Zvezda je doživela u duelu protiv Arsenala, prošle jeseni, u utakmici grupne faze Lige Evrope.

"Jeste veliki izazov pobediti u Beogradu, poštujemo atmosferu na ovom stadionu, Crvenu zvezdu i njene kvalitete, ali nije na nama da razmišljamo o tome ko nije uspeo. Na nama je da probamo da pobedimo i prođemo u osminu finala bez obzira na ishod utakmice u Liverpulu", rekao je Tuhel.

Upitan za taktiku i odluku o tome ko će braniti gol PSŽ-a, Bufon ili Areola, Nemac je odgovorio kratko:

"Nismo još odlučili..."

"Naša strategija je napadačka i da imamo veći posed lopte, jer je to fudbal. Moraćemo, ipak, i da igramo visok pritisak i da pokušamo da napravimo kontranapade. Biće ovde drugačije nego u Parizu, ali verujem da ćemo uspeti da pobedimo. To nam je cilj, iako će biti jako teško".

PSŽ je prvi put ove sezone trenirao na terenu na kojem će igrati utakmicu.

"Ja volim da treniram na terenima na kojima ćemo i igrati. Protiv Liverpula i Napolija je bila drugačija situacija, ali sada smo imali odloženu utakmicu protiv Monpeljea, pa smo odlučili da dođemo ranije i osetimo teren", dodao je Tuhel.

Zvezda - PSŽ, utorak u 21 čas, ekskluzivno na TV Arena sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA – TIM ZA PSŽ: Ofanzivni trougao kao u Napulju! Kako bez Krstičića?

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2018

Konture Zvezdinog tima za poslednju utakmicu u Ligi šampiona počele su da se naziru još u nedelju, kada je postalo jasno da kapiten srpskog šampiona Vujadin Savić neće biti spreman za duele protiv Mbapea, Kavanija i Nejmara. Izostanak Nenada Krstičića (tri žuta kartona) limitirao je izbor Vladana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ko prenosi meč Zvezda - PSŽ?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2018, 16:39

Crvena zvezda može da izbori ostanak na evropskoj sceni u Ligi Evrope, ali joj treba pobjeda nad PSŽ-om i da u drugom meču Grupe C Liverpul izgubi pred svojim navijačima od Napolija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.