PRVI PUT U ULOZI TRENERA: Legenda Crvene zvezde postaje selektor?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 18:04

PRVI PUT U ULOZI TRENERA: Legenda Crvene zvezde postaje selektor?! (FOTO)

Hrabar potez nekašnjeg veziste.

Nakon što su se igrači pobunili zbog načina na koji je sa njima radio i na koji se prema njima ponašao Primož Gliha, predsednik slovenačkog saveza Radenko Mijatović odlučio je da promeni selektora mlade reprezentacije. Jedan od glavnih kandidata za upražnjeno mesto na klupi je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i ljubimac "delija" Milenko Aćimović.

Najzanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč ovog kola Lige Evrope igra se večeras od 21.00 u Baskiji, gde Sosijedad čeka Napoli. Biće to sudar dve kvalitetne ekipe, a koliko je neizvesno pokazuju kvote - i na keca i na dvojku kvota je 2,75, a na iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Napoli.

Bivši fudbaler beogradskih crveno-belih do sada nije bio u trenerskom poslu, već je radio kao sportski direktor Olimpije, a i tu poziciju napustio je pre osam godina. Dakle, uplovio bi u trenerske vode sa još manje iskustva od njegovog zeta, šefa struke Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Mediji u Sloveniji ovakav potez ocenjuju kao hrabar i veruju da će Aćimović imati dobre rezultate, uprkos nedostatku prakse.

Tokom igračke karijere koja je počela 1994. godine Aćimović je branio boje Železničara iz Ljubljane, Olimpije, Crvene zvezde, Totenhema, Lila, Al Itihada i bečke Austrije.

Karijeru je završio 2010. godine, uz zabeležena 74 nastupa za seniorsku reprezentaciju uz 13 postignutih golova.

🆕 Kot poroča Nogomania, je kandidat za prevzem Slovenije U21 let tudi Milenko Aćimović. V slovenskem nogometu je nazadnje deloval pri Olimpiji, kjer je bil dvakrat športni direktor, obakrat v eri Izeta Rastoderja. Dejansko je sestavil kader, ki ga je potem razprodal Mandarić. pic.twitter.com/Pd6DCIqLDt

— Jure Bohorič (@JureBohoric) October 27, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.