PROMAŠAJI VEKA! Ovo su Zvezdina pojačanja koja su se OBRUKALA na Marakani! Nećete VEROVATI gde pojedinci danas IGRAJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMAŠAJI VEKA! Ovo su Zvezdina pojačanja koja su se OBRUKALA na Marakani! Nećete VEROVATI gde pojedinci danas IGRAJU! (FOTO)

Mnogi su zaboravljeni.

Veliki broj stranaca afirmaciju je stekao igrajući na Marakani, ali u novijoj istoriji Crvene zvezde bilo je igrača koji su „zalutali“ na najveći srpski stadion.

KONAČNO! Oni su ovo zaslužili, porodica Milana Pavkova će moći da prati Zvezdinog golgetera i iz svog doma

ZASUKALI RUKAVE! Raskopano sve oko Marakane, radovi teku PUNOM PAROM (VIDEO)

ENGLEZI IZABRALI: Samo je jedan stadion na svetu VRELIJI od Zvezdine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marakane (VIDEO)

Promašaj „broj jedan“ bez dileme je Gbolahan Salami. Momak rođen u Nigeriji, koji je u tabor crveno-belih stigao u Ljutice Bogdana 2015. godine, ali sa viškom kilograma i ne baš blistavom fudbalskom „linijom“. Došao je kao reprezentativac Super Orlova, međutim, budući da nije prošao lekarske testove i medicinske preglede, nije zabeležio nijedan nastup za ekipu koju je sa klupe tada predvodio Miodrag Grof Božović.

LEGENDA LIVERPULA: Mitrović idealan za Redse (VIDEO)

Ni do danas nije ostalo razjašenjeno kako se Roberts Omega dokopao potpisa za Zvezdu, posle ne baš sjajnih partija u dresovima kragujevačkog Radničkog, Smedereva i ugašenog Donjeg Srema iz Pećinaca. Po dolasku iz smederevskih Oklopnika 2013. Uspeo je da zabeleži dva meča za crveno-bele, ali je ubrzo dobio odrešene ruke i završio u Mladosti iz Podgorice. Danas igra za OFK Žarkovo, člana Prve lige Srbije.

DOK ČEKA MEČEVE ORLOVA: Jović o Zvezdi, Marakani, ali i sudbini u Ajntrahtu (FOTO)

Mnogi navijači srpskog šampiona zaboravili su ime Idana Vereda. Izraelac je angažovan u sezoni 2015/2016. pre toga je čak pet sezona igrao za Makabi Haifu. Gužva na njegovoj poziciji i dolazak Srđana Plavšića, odnosno, Slavoljuba Srnića u tom periodu, bacila ga je u drugi plan. Kairat iz Kazahstana nudio je tada Zvezdi milion evra za njegov otkup, što je tada glatko odbijeno, ubrzo potom, Marakanu je napustio kao veliki promašaj.

KLAUZULA KOJA ŽIVOT ZNAČI: Zvezda ima poseban plan za Borjana (FOTO)

Samo dve utakmice u Crvenoj zvezdi, upisao je i Vinisijus Pašeko. Pošto je doveden sa pozajmice iz Flamenga, od Brazilca su očekivanja bila velika. Nije uspeo, ipak, da se dokaže, a da zlo bude veće po njega slomio je nogu, pa posle dugog odsustva nije opravdao talenat zbog koga mu je predviđana blistava karijera. Danas igra u brazilskom drugoligašu Volta Redondi.

ŠAĆIRI zadovoljan što je izbegao PAKAO na Marakani (FOTO)

U grupi igrača koji su postigli gol na Marakani, a okarakterisani kao veliki promašaji, nalazi se Eli Babalj. Austalijanac je za Zvezdu odigrao šest utakmica, stigao iz Melburn sitija, a zatim pod čudnim okolnostima zahvaljući dobrim agentima, potpisao za AZ Alkmar. Sada igra kao pozajmljen fudbaler Adelajd junajted.

Što se tiče napadača, osim Pašeka, tandem igrača koji su ostavili očajan utisak čine Džošua Parker i Bruno Menzega.

Lalatović odlazi, spremna i zamena?

Prvi je u Zvezdi zabeležio 12 mečeva i četiri puta bio strelac, ali su i tokom boravka na Marakani gledali kako da se reše. Najpre je bio pozajmljivan škotskom Aberdinu, a zatim potpisao za engleski Gilingem. U reprezentaciji Antigve i Barbude odigrao je 24 duela i postigao isti broj golova kao za crveno-bele, daleko ispod očekivanja.

Milojević konačno može da odahne

Menzega je samo dva gola dao za crveno-bele, ali je posle odlaska iz Ljutice Bogdana počeo da „igra fudbal“. Odlično se snašao u Ahisaru, za koji igra već petu sezonu. U Crvenoj zvezdi je igrao 11 puta.

Mišljenja oko Miguela Arauha su podeljena. Jedni smatraju da nije dobio priliku na Marakani za dokazivanje, drugi da je promašena investicija. Tek, vratio se u domovinu i igrama u Alijanca Limi izborio mesto u nacionalnom timu Perua, a zatim i učešće na nedavnom Mondijalu u Rusiji.

PRISETIO SE VEČITIH DERBIJA: Tumbaković stiže na Marakanu, sada kao selektor

Upisao je samo pet mečeva za crveno-bele, ali tadašnji trener Slaviša Stojanović nije video Arauha u svojoj koncepciji, pa je brzo spakovao kofere i otišao kući.

Tokom predsedavanja Dragana Stojkovića u Crvenu zvezdu je sa Dalekog istoka stigao Takajuki Suzuki. Japanac je trebalo da predstavlja veliko otkrovenje, obzirom da je za njega plaćeno čak 2.500.000 evra, međutim, sa samo šest mečeva na Marakani, pokazao se kao veliki promašaj.

ZVEZDAŠI NA MUKAMA: Kako se odlučiti? Da li je lepša bomba Pavkova ili Žigića? (VIDEO)

Sećate li se Džefersona Silve? Za transfer "Džefa" iz drugoligaša Avaia, Crvena zvezda je izdvojila paprenih 560.000 evra, ali se sa samo sedam mečeva u crveno-belom dresu Brazilac se pokazao kao pogrešan potez.

Reprezentativac Srbije osvojio titulu, čestitao i FSS (FOTO)

Posle Zvezde promenio je čak 11 klubova, igrao je za Monte Azul, Klub Brazil, Fortalezu, Nautiko, mađarske Videoton i Diošđer, ABC, Paulistu, Boavistu, Hercilio i trenutni klub Novo Hamburgo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Videće ga na delu, Napoli zainteresovan za Zvezdinog fudbalera?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018

Da li je Italija njegova sudbina?..Kako su italijanski mediji danas javili, fudbaler Crvene zvezde bi mogao da zaigra za Napoli...Radi se o Milanu Pavkovu, čoveku koji se našao u centru pažnje nakon dva gola protiv Liverpula....."Ima interesenata iz Italije, Milan se javio, ali za sada ništa konkretno....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.