PROFESIONALAC IVANIĆ: Bio je JUNAK Derbija, a onda pokazao i manire VAN terena  (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROFESIONALAC IVANIĆ: Bio je JUNAK Derbija, a onda pokazao i manire VAN terena (VIDEO+FOTO)

Odigrao je sjajan meč.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u 160. Večitom derbiju ekipu Partizana, golovima El Fardu Bena i Alekse Vukanovića. Vezista crveno-belih Mirko Ivanić, odigrao je sjajno na ovom meču, a po završetku meča bio je veoma profesionalan.

 Krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kući, ali se ubrzo ipak vratio i porazgovarao sa prisutnim novinarima.

Pogledajte kraću vožnu u rikverc...

- Zasluženo smo pobedili i moramo da budemo zadovoljni. Danas smo igrali kao tim, ne bih želeo da se ovde ističu pojedinci. Izgledali smo kao tim, svako od nas je dao sve što je mogao kako bismo došli do trijumfa. Lepe su sve pohvale koje sam dobio na račun svoje igre, ali najvažnije mi je da smo pobedili. Korak smo bliže osvajanju titule, posebno posle remija našeg najbližeg konkurenta Radničkog. Ima još da se igra, ali verujem u svoju ekipu - rekao je između ostalih jedan od novajlija u crveno-belom taboru.

Kompletnu izjavu poslušajte u klipu u nastavku vesti.

Možete i da pogledate više fotografija.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.