PRED START SUPERLIGE: Crvena zvezda VRAĆA dva BIVŠA igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 09:20

PRED START SUPERLIGE: Crvena zvezda VRAĆA dva BIVŠA igrača

Navijači oduševlejni.

Crvena zvezda radi na dodatnom jačanju igračkog kadra pred početak nove sezone, a navijači bi mogli da dočekaju duplo iznenađenje.

Posle dolazaka Kingsa Kangve i Osmana Bukarija, crveno-beli dres bi ponovo mogli da obuku Aleksandar Pešić i Nemanja Milunović.

Nema sumnje, da bi njih dvojica predstavljali prava pojačanja u ovom trenutku, pošto im ne bi trebalo mnogo vremena za adaptaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ako se uzme u obzir da Superliga Srbije za aktuelnog šampiona počinje već u nedelju, a da se približavaju i kvalifikacije za Ligu šampiona, Pešić i Milunović deluju kao idealna rešenja.

Crveno-beli su u pripremnom periodu imali naviše problema sa realizacijom, a dolazak Pešića bi mogao da bude pravo rešenje. Što se tiče Milunovića njegov dolazak bio bi prava alternativa za odlazak Strahinje Eraković koji je gotovo izvestan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.