PRED GOSTOVANJE LIMOŽU: Tomić otkrio LOŠU VEST navijačima Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED GOSTOVANJE LIMOŽU: Tomić otkrio LOŠU VEST navijačima Crvene zvezde (FOTO)

Crveno-beli sutra igraju protiv Francuza.

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju Limožu u okviru petog kola Top 16 faze Evrokupa. Crveno-beli su otputovali u Francusku posle dva teška poraza, od Valensije psihički teškog (81:82), a od Cedevite rezultatski (84:68). Šef stručnog štaba šampiona Srbije Milan Tomić najavio je da se u tim ni za ovu utakmicu neće vratiti kapiten ekipe Branko Lazić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
LEPOTA SRPSKE KOŠARKE: Igrala za Zvezdu i Partizan, ali na utakmicama svi gledaju njeno PERFEKTNO izvajano telo (VIDEO + FOTO)

STIGLA PONUDA ZA MARINA: Zvezdin fudbaler bi mogao da zaradi MNOGO (FOTO)

Trener tima sa Malog Kalemegdana nahvalio je ekipu Limoža pred sutrašnji duel.

- Jako nam je značajno da dobro odigramo ovu utakmicu, moramo da budemo maksimalno spremni, iako je situacija sada 50-50, jer zavisimo i od drugih rezultata u grupi. Zato naš deo moramo da odradimo do kraja u naredne dve utakmice i dođemo do pobeda, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno. Očekuje nas ekipa Limoža koja će biti vrlo motivisana jer žele prvu pobedu u grupi, do koje su mogli da stignu i u dve vrlo neizvesne utakmice sa Unikahom. Fizički izuzetno snažna, visoka ekipa, koja ima svoj kvalitet. Ni u ovom meču neće biti Branka Lazića koji se postepeno oporavlja od povrede mišića - izjavio je strateg Crvene zvezde.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić je dobro proučio narednog protivnika.

- Očekujem da odigramo bolje nego u Zagrebu, moraćemo čvršće i sa više energije. Sada znamo ekipu Limoža, videli smo u pripremi ove utakmice, ne računajući naš meč na startu tamičenja, da su odigrali dve potpuno izjednačene i neizvesne utakmice sa Unikahom, što takođe govori o njihovom kvalitetu. Fizički su snažni, imaju dobre skakače, dobra šuterska ekipa protiv koje ćemo morati da odigramo dobro kako bi došli do pobede, koja bi mogla da nas ostavi u trci za plasman u narednu fazu. Svesni smo da ne zavisi sve od nas, ali želimo naš deo posla do kraja da uradimo kako treba, pa ćemo videti - poručio je Dobrić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Štrbac, devojka novog fudbalera Crvene zvezde Alekse Vukanovića.

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.