POŠTOVANJE: Dejan Stanković o Saletu Đorđeviću i reprezentaciji Srbije (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŠTOVANJE: Dejan Stanković o Saletu Đorđeviću i reprezentaciji Srbije (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Eurobasketa gde će u sredu igrati protiv Italije, a danas je naš tim imao podršku legendi sa tribina.

Naime, protiv Mađara ‘orlove’ su bodrili Dejan Stanković, Marko Pantelić, Dejan Radonjić, Maja Ognjenović, Duško Tošić i mnogi drugi. Naravno, tokom poluvremena utakmice medijima je izjavu dao legendarni fudbaler Crvene zvezde, Lacija, Intera i reprezentacije Srbije Dejan Stanković. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << On je govorio o snazi našeg košarkaškog tima, ali je i oduševio biranim rečima o drugoj legendi našeg sporta Aleksandru Saši Đorđeviću. Pogledajte video:
 
 
Deki Stankovic je uz nase reprezentativce ⚪⚠ #srbija #serbia #eurobasket2017
A post shared by ▶ Sportnetwork ◀ (@sportnetwork.rs) on Sep 10, 2017 at 7:05am PDT


The post POŠTOVANJE: Dejan Stanković o Saletu Đorđeviću i reprezentaciji Srbije (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Vesti" na Eurobasketu: Poznate "face" uz Srbiju u Istanbulu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2017

U grupnoj fazi takmičenja uz reprezentaciju Srbije svakodnevno su uz navijače, koji su stigli iz raznih delova Evrope, bili i naši poznati sportisti i sportski radnici koji trenutno žive u Istanbulu...Redovni na mečevima "orlova" bili su Željko Obradović, Vlada Androić, Nikola Kalinić, Duško...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.