POSLE TRI DANA: Evo šta je Stanković rekao o porazu u derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 15:20

POSLE TRI DANA: Evo šta je Stanković rekao o porazu u derbiju

Crvena zvezda sutra od 17.30 gostuje TSC-u.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Kupa Srbije pošto su poraženi od Partizana, ali crveno-beli moraj uda se okrenu preostalim obavezama u Superligi pošto u 29. kolu gostuju TSC-u sutra od 17.30 časova. Međutim, trener Crvene zvezde Dejan Stanković osvrnuo se još jednom na poraz u Kupu Srbije.

- Iz poraza u derbiju ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izaći jači, u to sam siguran. Izvukao sam pouke iz tog meča, ali to su stvari za internu analizu. Ne bih javno da govorim o zasićenju igrača, to rešavamo u svlačionici. Krivo mi je zbog poraza, izgubili smo na način koji nije svojstven za nas. Što se tiče sastava, sada je lako pričati ko je trebao da igra, ali za igrače koje sam izveo na teren sam se odlučio u tom trenutku. Videli smo kako ne treba da se igra derbi, nije bilo prijatno, ali stavio bih tačku na meč protiv Partizana. Gledamo ka narednim mečevima i izazovima koji nas očekuju - rekao je Stanković.

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka – Barselona.

TSC je najprijatnije iznenađenje sezone i pokazali su da mogu pomrse račune favoritima, ali Crvena zvezda ima jasnu računicu.

- Motivisani smo da završimo sezonu na pravi način. Kada nosiš dres Crvene zvezde, niko te ne pita imaš li motiv ili ne - moraš da ga imaš. Ako ti to zafali, onda si pogrešio put. Svaka sledeća utakmica je novi izazov za svakog od nas. Dokazuješ se iz dana u dan. Nije bitno što je prvenstvo gotovo, u ovim mečevima možemo da dobijemo odgovore na mnoga pitanja. Bolje da sad vidimo neke stvari, nego da nam se ''podvuku''. Svaka utakmica je bitna za nas - ističe  je Stanković, osvrnuvši se na sezonu koju imaju crveno-beli. - Imamo pozitivnu godinu, ušli smo u Ligu šampiona, osvojili titulu, imamo veliku bodovnu prednost i to su sve sjajne stvari. Imali smo pozitivnu godinu i voleo bih da svi zajedno i sledeći vikend na Marakani proslavimo titulu koju smo zasluženo osvojili.

Crvenu zvezdu očekuju još dva meča u prvenstvu, a onda slede pripreme i prelazni rok.

- Organizovali smo pripreme, dogovorili prijateljske utakmice. Što se tiče prelaznog roka, na istoj sam talasnoj dužini sa ljudima iz kluba. Sve je malo pomereno zbog korone, ali gledaćemo da dovedemo igrače koji mogu da iznesu pritisak, veličinu kluba i odgovornost utakmica. Znam tačno koje fudbalere hoću da vidim u Crvenoj zvezdi - zaključio je Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.