POGLEDAJTE IZBLIZA: Tuča delija u Bernu, policajac pucanjem u vazduh pokušao da zaustavi krvavi obračun

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE IZBLIZA: Tuča "delija" u Bernu, policajac pucanjem u vazduh pokušao da zaustavi krvavi obračun

Pojavio se snimak nereda tokom odlaska Zvezdinih navijača na stadion "Švajcarska" u kojem je uhvaćen i trenutak kada policajac puca u vazduh Miran dan u Bernu prekinula je velika tuča navijača Crvene zvezde s nepoznatim osobama na putu do stadiona "Švajcarska". Raspevani navijači srpskog prvaka su tokom celog dana bez ikakvih incidenata šetali ulicama švajcarskog grada, i oko 18 sati se zajedno uputili ka mestu odigravanja prvog meča plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Lige šampiona protiv Jang bojsa.U momentu kada su prolazili pored ustanove sa odvikavanje od narkomanije, neko iz dvorišta je dobacivanjem isprovocirao grupu Zvezdinih pristalica posle čega je usledio veliki obračun u kojem su korišćene i motke.Posle nekoliko minuta žestokog obračuna situacija se smirili i navijači kluba iz Ljutice Bogdana su nastavili put ka stadionu, a policija je u jednom trenutku i pucanjem u vazduh pokušala da smiri situaciju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Bernu: Delije pretukle muškarca, policajac pucao

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2019, 08:20

Grupa navijača Crvene zvezde napravila je haos u centru Berna pred utakmicu protiv Jang Bojsa u okviru plej-ofa Lige šampiona, a oni su u jednom trenutku pretukli jednog muškarca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.