Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODATAK ZA PONOS: Evo po čemu je Crvena zvezda prva u Ligi Evrope…

Veliko priznanje za Crvenu zvezdu posle tri odigrana kola u Ligi Evrope, a crveno-beli bi do kraja grupne faze takmičenja mogli da zadrže lidersku poziciju.

Navijačka pesma sa severa glasi ‘Nek se svako trese od Crvene zvezde‘, a bogami i trese se kada dođe na stadion ‘Rajko Mitić’. Razlog je jasan, ‘paklena’ atmosfera. Crveno-bele je u 1. kolu ‘H’ grupe Lige Evrope pratilo 40 hiljada gledalaca, a onda je usledilo gostovanje Arsenala.
Protiv ‘tobdžija’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se na stadionu ‘Rajko Mitić’ okupilo više od 50 hiljada navijača, čime je Crvena zvezda bila najgledaniji tim u Ligi Evrope. Odmah iza nje našao se Zenit sa 46.211 navijača.
Crvena zvezda vodi kada je reč o broju navijača na njenim utakmicama, a nema sumnje da će i protiv Kelna biti oko 50 hiljada navijača.
The post PODATAK ZA PONOS: Evo po čemu je Crvena zvezda prva u Ligi Evrope… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda najgledaniji klub Lige Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2017

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare pobedu na terenu protiv Arsenala, ali malu pobedu ostvarili su svi zvezdaši zajedno. Stadion "Rajko Mitić" je bio ubedljivo najpopunjeniji u četvrtak, i naš klub ima velike šanse da ponese laskavu titulu najgledanijeg kluba u Ligi Evrope..Sa 40.000...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.