PETARDA NA MARAKANI: Katai pokazao zašto je Magiko, FENOMENALNA Crvena zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 19:05

PETARDA NA MARAKANI: Katai pokazao zašto je "Magiko", FENOMENALNA Crvena zvezda!

Najbolja utakmica u sezoni za crveno-bele.

Kakva igra Crvene zvezde, na Marakani je viđena dominacija kakva nije u proteklih nekoliko godina u Evropi. U utakmici drugog kola Lige Evrope (grupa L) crveno-beli su savladali Slovan iz Libereca razultatom 5:1 (2:1). Ovo je definitivno bio najbolji meč otkad je na klupi aktuelnog šampiona Srbije Dejan Stanković.

Crveno-beli su imali jasan plan od prvog sudijskog zvižduka, a to je pobeda i osvajanje tri boda. Krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ofanzivno od samog početka, Ben je već u 7. minutu doneo Zvezdi prednost. Lepo je centrirao Milan Rodić, a Afrikanac je rutinski glavom sproveo loptu u mrežu. Nije se čekalo dugo na sledeći pogodak. Već u 21. minutu Ben je na asistenciju Mirka Ivanića duplirao prednost domaćih. Odličan udarac sa 10-tak metara, Nguen je bio nemoćan.

Kada je tempo igre pao i kada se očekivalo da se na odmor ode sa 2:0, usledio je “hladan tuš”. Jan Matušek je u 41. minutu, udarcem sa distance savladao Milana Borjana. Nakon privh 45. minuta na semaforu je pisalo 2:1.

Ako je prvo poluvreme bilo odlično odigrano, šta tek reći za drugo? Rapsodija crveno-beli viđena je u nastavku utakmice. Ređale su se šanse, Katai je “plesao” po terenu, apsolutno je opravdao nadimak “Magiko”. U 50. minutu Milan Gajić je povećao na 3:1, a 17. minuta kasnije videli smo pogotak svojstven Lionelu Mesiju. Katai je nanaizao nekoliko igrača i preciznim udarcem postigao matirao nemoćnog golmana Slovana. Konačan rezultat postavio je Dijego Falćineli u 69. minutu.

Izabranici Dejana Stankovića sledeći meč u Ligi Evrope igraju narednog četvrtka od 21.00, na "Rajko Mitić" dolazi belgijski Gent.

Liga Evrope 2. kolo:

Grupa L

Gent - Hofenhajm 1:4 (0:1)

(Klajndinst 90+2 - Belfodil 35p, Griliš 52, Gaćinović 73, Dabur 90+3)

Crvena Zvezda - Slovan Liberec 5:1 (2:1)

(Ben 7 i 21, Gajić 49, Katai 67, Falćineli 69 - Matušek 41)

Kako je tekao meč, iz minuta u minut, možete pročitati u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TSC o Voždovcu koji "voli fudbal", čeka nas sjajna utakmica

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Pomoćni trener TSC Mirko Jovanović rekao je danas da je ekipa spremna za utakmicu protiv Voždovca u Super ligi i da očekuje pobedu u Beogradu..."Kao i pred svaku utakmicu i pred ovu protiv Voždovca detaljno smo se upoznali sa igrom protivnika. Voždovac je mlada, brza i poletna ekipa. U poslednjih...

Nastavak na Sportske.net...

Gaćinović pogodio, Hofenhajm silan

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Fudbaleri Hofenhajma savladali su Gent na gostovanju sa 4:1 u okviru drugog kola Grupe L Lige Evrope...Nemački klub je posle pobede nad Crvenom zvezdom ostalo maksimalan i posle dva odigrana kola...Gent je upisao i drugi poraz i sada je poslednjeplasirana ekipa Grupe L sa 0 bodova i gol-razlikom od...

Nastavak na B92...

MAĐIJA KATAIJA KAKVA SKORO NIJE VIĐENA NA MARAKANI! Pogledajte SPEKTAKULARAN pogodak fudbalera Zvezde! VIDEO

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020

Fudbaleri Zvezde savladali su češki Liberec sa 5:1 na Marakani i tako upisali prvu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nastavak na Kurir...

Poslednja četvrtina koštala Zvezdu poraza od Himkija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 05:58

Dobrih trideset minuta košarkaši Crvene zvezde ”prosuli” su u poslednjih deset, i to ih je košatalo poraza od Himkija u Podmoskovlju od 83:77, u meču šestog kola Evrolige. Mekolum nerešiva enigma za crveno-bele sa 23 poena. Dobar debi Džonija O’Brajanta...Iako je bilo očekivano da ekipa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Da pokažemo poštovanje prema grbu i dresu Partizana"

Izvor: B92, 30.Okt.2020

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović ocenio je da je njegova ekipa u stanju da pobedi Igokeu, ali da, pre svega, mora da poštuje sebe i dres koji nosi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.