PECNULI GA: Crvena zvezda POSLALA poruku Mačvanu nakon što je otišao u penziju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 18:27

PECNULI GA: Crvena zvezda POSLALA poruku Mačvanu nakon što je otišao u penziju (FOTO)

Sportski rivali...PECNULI GA: Crvena zvezda POSLALA poruku Mačvanu nakon što je otišao u penziju (FOTO)

Slavni košarkaš nije stavio klub iz Železnika na spisak timova u kojima je igrao, a Sportsko društvo Crvena zvezda mu poželelo sve najbolje uz fotku Cirbesovih bacanja za titulu crveno-belih.

U popisu klubova kojima zahvaljuje za sve što je prošao u karijeri Milan Mačvan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaboravio na sredinu odakle je potekao - FMP. Svesno je njih izostavio nekadašnji as jer se s klubom iz Železnika nije rastao u najboljim odnosima.

Sjajna karijera je iza nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije. Spisak klubova za koje je igrao to potvrđuje - FMP, Hemofarm, Makabi, Galatasaraj, Milano, Bajern, Tojota i Partizan!

Срећно у пензији @MilanMacvan13 pic.twitter.com/anxPmaxLty

— СД Црвена звезда (@sdcz1945) June 1, 2020

Pre 13 godina transfer tada tek punoletnog Mačvana u Hemofarm iz FMP imao je odjek košarkaške bombe! Klub iz Železnika dobio je 150.000 evra na ime obeštećenja, ali to ih nije zadovoljilo.

Dobio je sa svih strana Mačvan čestitke za sve što je uradio u karijeri. Zanimljiva je bilo ona od Sportskog društva Crvena zvezda (nezvanični Tviter profil), gde su Mačvanu poželeli sve najbolje, ali uz fotku s večitog derbija gde Majk Cirbes ubacuje slobodna bacanja koja crveno-belima donose titulu. Sve prolazi, ali peckanje između ljutih rivala trajaće večno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Ane Ivanović.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Oct 31, 2019 at 6:20am PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Oct 1, 2019 at 3:00pm PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 8, 2019 at 7:41am PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 17, 2019 at 4:36pm PDT

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Sep 5, 2018 at 5:08am PDT
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.