PAZARCI NASTAVILI NIZATI PORAZE – Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0

Izvor: SandzakPress.net, 18.Feb.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAZARCI NASTAVILI NIZATI PORAZE – Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0

Šampionski pohod Crvene zvezde se nastavio u prvom kolu proljećnog dijela prvenstva pobjedom protiv Novog Pazara, posljednjeplasirane ekipe Superlige. Ekipa Miodraga Božovića je slavila rezultatom 2:0 (1:0). Crvena zvezda je imala loptu u svom posjedu, napadala je, ali nije to previše dobro izgledalo u prvom poluvremenu, vidjeli smo svega nekoliko polušansi. Otvorio je Ruiz šutem pored gola na asistenciju Kange, da bi i sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Kanga oprobao svoj šut sa velike udaljenosti. Prvi šut u okvir gola Crvena zvezda je imala preko Donalda koji je šutirao u Živkovića veoma jako, da bi u 24. minutu i Petković pokušao glavom nakon asistencije Anđelkovića. Boaći je bio dobro zatvoren, ali je imao jednu priliku, kada je pogriješio Srđa Knežević, a golman Živković zastao. Onda je uslijedio 41. minut, Srđan Plavšić se oslobodio protivnika, uputio udarac ka golu Novog Pazara, Živković je katastrofalno reagovao i lopta je završila u mreži za 1:0. Samo minut kasnije i Boaći je imao dobru priliku, ali se Živković donekle iskupio za veliku grešku u prethodnom minutu meča. U nastavku smo na prvu priliku čekali do 61. minuta meča kada je nakon odličnog skoka Ruiza Boaći ponovo bio u dobroj prilici, ali nije uspeo bolje da reaguje pa je ostalo 1:0. Krenula je Zvezda sa još većim pritiskom u nastavku, ređali su se korneri, Ruiz i Boaći su bili veoma agilni, a onda smo vidjeli priliku u 72. minutu meča kada je nakon dodavanja Donalda Petković vratio povratnu loptu na nekih 15-16 metara od gola, a Anđelković šalje loptu preko prečke. U igru je u 76. minutu ušao i Nenad Milijaš, zamijenio je Kangu, dobio velike aplauze od strane navijača Crvene zvezde. Igrao se 81. minut, na semaforu je pisalo 2:0 u korist Crvene zvezde. Nenad Milijaš je uputio loptu u šesnaesterac, ona je nekako došla do Marka Petkovića nakon asistencije Le Taleka, a ovaj je poslao loptu u mrežu Živkovića za 2:0. Do kraja utakmice nismo vidjeli previše prilika osim slobodnog udarca Nenada Milijaša, bilo je to rutinsko odrađivanje posla Crvene zvezde, Novi Pazar nije danas imao šanse.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zvezdina rutina protiv Pazaraca!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2017

Rutinska pobeda Crvene zvezde na startu prolećnog dela prvenstva protiv poslednjeplasiranog Novog Pazara od 2:0 (1:0)...Šampionski pohod Crvene zvezde se nastavio u prvom kolu prolećnog dela prvenstva pobedom protiv Novog Pazara, poslednjeplasirane ekipe Superlige. Ekipa Miodraga Božovića je slavila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.