PAMTITE DAUDU? Ne ide mu dobro, a uz sebe ima osobu koju Delije MRZE IZ DUBINE DUŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 17:47

PAMTITE DAUDU? Ne ide mu dobro, a uz sebe ima osobu koju Delije MRZE IZ DUBINE DUŠE

Zanimljivi saigrači.

Nekadašnji as Crvene zvezde Abiola Dauda je već tri godine u Grčkoj, a drugu sezonu počinje kao član Apolona iz Atine.

Bori da spasi klub koji teško opstaje u eliti otkako se pre dve godine vratio u to društvo. Na 30 utakmica postigao je pet golova, što je otprilike na nivou prethodnih partija koje je imao kao igrač Larise i Panaitolikosa.

Gauda je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo Zvezdine ekipe u sezona (2012/13, 2013/14) koja je sa trenerom Slavišom Stojanovićem uspela da prekine dugogodišnju dominaciju Partizana. On je u srpskom prvenstvu postigao ukupno 18 pogodaka, od čega u drugoj sezoni 11 i tako umnogome uticao na krajnji ishod prvenstva 2013/2014.

Po odlasku sa Marakane nije se naigrao u Viteseu, a nešto je bio bolji na pozajmici u škotskom Hartsu, kao i u grčkom Atromitosu i turskom drugoligašu Giresunsporu.

Daudi u Apolonu društvo pravi još jedan bivši igrač Zvezde, ali on nije bio ni blizu tako omiljen navijačima.

Sjajno igra Napoli od početka sezone - četiri pobede u četiri kola, i planira da taj niz nastavi večeras (18.30) na gostovanju Sampdoriji. Kvota na dvojku je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija - Napoli.

Reč je o Radživu Van La Pari, koji je došao na Marakanu u jesen 2019, a već na proleće zvezdaši su dočekali da mu vide leđa. Holanđanin je posle Zvezde nastuopao za Logronjes, nemački Vircburger, ali je učinak u oba kluba bio sličan onom iz Beograda, prilično slab.

On je naročito iznervirao navijače beogradskog kluba kada je nedavno javno slavio poraz Zvezde od Šerifa. O tome više možete videti OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.