Ovako se Feldin oprostio od Zvezde (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Feldin oprostio od Zvezde (foto)

U crveno-belom dresu je proveo godinu dana, uz jedan osvojen trofej.

Džejms Feldin je završio svoju misiju u Crvenoj zvezdi. Juče je ozvaničen njegov transfer u izraelski Hapoel Jerusalim, sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Na rastanku od šampiona Srbije, Feldin je na Instagramu uputio poruku kojom je pokazao da će mu Zvgezda i Beograd ostati u lepom sećanju.

Zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se "Zvezdi i Beogradu" na svemu i istakao da je ''blagosloven što je postao deo ekipe iz Izraela''.

-

Extremely blessed to join @jerusalembasket for this upcoming season...thanks to @crvenazvezdakk and the city of Belgrade for everything!!!

Објава коју дели James Feldeine (@kingjf4) дана 11. Авг 2018. у 11:28 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.