Ovako je izgledalo Zvezdino slavlje posle meča (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je izgledalo Zvezdino slavlje posle meča (video)

Nije bilo lako srpskom šampionu protiv Spartaksa, ali možda im je posle svega utoliko i večerašnja pobeda slađa.

Pobedom od 2:0 na ''Marakani'' protiv letonskog Spartaksa, Crvena zvezda je izborila plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Golovi su postignuti na ulasku u sam finiš meča, strelci za crveno-bele bili su Ben i Krstičić, a odmah po završetku utakmice ekipa Vladana Milojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ovaj trijumf proslavila sa najvernijim navijačima.

Već sledeće nedelje igra se prva utakmica drugog kola kvalifikacija, a Zvezdin rival biće litvanska Suduva.

Video: FK Crvena zvezda
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije "naručile" golove

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018

Nekoliko trenutaka nakon što su "delije" zapevale "Hoćemo gol", Ben je zatresao mrežu Spartaksa, a tri minuta kasnije, Krstičić je petom postigao gol za konačnih 2:0 i plasman u sledeće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Mondo...

Trener Spartaksa: Dve odlične utakmice protiv Zvezde

Izvor: B92, 18.Jul.2018

Trener Spartaksa Aleksandar Grišin ocenio je da je Crvena zvezda zasluzeno izborila plasman u narednu fazu kvalifikacija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.