Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac dečaka koji je pretučen jer je gledao "Zvezdu" u Kninu: Došao je krvav i viknuo - zaključajte sve, doći će i POBIĆE NAS!

Otac 17-godišnjaka povređenog u napadu na goste kafića kod Knina za vreme utakmice Crvene zvezde kaže da je pustio sina da gleda utakmicu u kafiću u blizini kući, a da mu se sin vratio kući sav krvav i prestravljen. Vlasnik kafića čiji gosti su napadnuti veruje da je sve bilo isplanirano unapred.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTAC DEČAKA PRETUČENOG U KNINU: Došao je kući sav krvav i uplakan, šutirali su ga dok je ležao na zemlji! Rekao je da se zaključamo jer će nas sve pobiti!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2019

Otac 17-godišnjaka povređenog u napadu na goste kafića kod Knina kaže da je pustio sina da gleda utakmicu Crvene zvezde u kafiću u blizini kuće, a da mu se sin vratio sav krvav i prestravljen.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.