Osumnjičen je da je ucenjivao fudbalera Crvene Zvezde, a sad se PRAVDA: Sve mi je namešteno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen je da je ucenjivao fudbalera Crvene Zvezde, a sad se PRAVDA: Sve mi je namešteno!

Promenio priču

Nemanja Marković (25) koji je u utorak uhapšen zbog sumnje da je ucenjivao bivšeg fudbalera Crvene Zvezde Mihaila Ristića (23) branio se na saslušanju kod tužioca pričom da iza poruka ne stoji on, već neko drugi, i da mu je sve namešteno.

Pročitajte i:

Nakon pritvora od 48 časova, Marković je otišao na razgovor kod tužioca.

- U početku je pokušao da se odbrani. Rekao je da poruke nisu njegove. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao da poruke delimično i jeste pisao on, a da je ostatak poruka neko foto-montažom dodao - priča dobro obavešten izvor.

Kad mu je pokazana prepiska sa mladim fudbalerom koji sad igra za Spartu iz Praga, Nemanja je promenio priču.

- Kad je video poruke koje mu je tužilac pokazao, a koje je on slao Ristiću, Marković je delo delimično priznao - kaže sagovornik.

Fotografije kojima je Nemanja Marković pokušao da uceni Ristića, navodno su kod njega završile preko devojke posrednika. Sumnja se da je devojka te fotogrtafije dobila od samog fudbalera, ali ih je kasnije prosledila ucenjivaču.

Za sada nije poznato u kakvoj su vezi bili Nemanja i nepoznata devojka. Istragom se utvrđuje njena odgovornost u slučaju i kolika je njena umešanost u ovaj zločin.

Njegovo nevešto pravdanje da je u pitanju i foto-montaža nije moglo da spreči tužioca da mu zatraži pritvor jer su poruke fotografisane sa telefona oštećenog Mihaila koji se trenutno nalazi van zemlje.

Ristiću je određen pritvor od 30 dana.

Da podsetimo da je Marković fudbaleru tražio 5.000 evra da ne objavi eksplicitne fotografije koje je Ristić slao devojci.

- Neki debil bi ti tražio mnogo više. Ja ti tražim moje dve i po plate da odvedem ribu u Tajland i Japan. Taman mi toliko treba za to, a da ne trošim svoje pare. Ja stvarno ne želim da budeš sje*an, dok verovatno nekog drugog boli uvo za to - ucenjivao je Marković svog inače bliskog prijatelja.

Nemanja je naveo i da Mihailo treba da bude srećan što fotografije nisu završile na društvenim mrežama.

-  Ja da sam bio stoka, mogao sam da prodam medijima, pa da onda uzmem i napravim na tvoje ime profil na Instagramu, Snepu, izbacim slike na net, nedajbože na porno i gej sajt, i pustim slike mejlom na adresu tvog kluba - jedna je od poruka Marković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.