Osam ekipa u borbi za “Žućkovu levicu”, Zvezda brani trofej

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam ekipa u borbi za “Žućkovu levicu”, Zvezda brani trofej

Za trofej namenjen pobedniku nacionalnog Kupa na Kupu Radivoja Koraća od četvrtka, 15. februara do nedelje, 18. februara u hali “Čair” u Nišu boriće se Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega Bemaks, Borac, Metalac, Zlatibor i Dinamik.

Završni turnir Kupa, koji se 14. put odigrava u Nišu, otvoriće u četvrtak od 17 sati branilac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << titule Crvena zvezda i Borac iz Čačka.

Naš cilj se zna, odbrana trofeja od prošle godine, i spremaćemo se od utakmice do utakmice jer je takav format takmičenja. U svaku utakmicu ulazićemo ozbiljno i maksimalno motivisano jer je kup specifično takmičenje, ali ponavljam želimo da osvojimo još jedan trofej - rekao je Branko Lazić, kapiten crveno-belih za sajt Zvezde.

Polufinalni mečevi na programu su 17. februara od 17 i 21 sat; foto: Vanja Keser

Istog dana, od 19:30 će ABA-ligaš FMP igrati protiv Metalca iz Valjeva, koji se na ovo takmičenje plasirao kao finalista drugog stepena Kupa.

U petak se igraju druga dva četvrtfinalna susreta, a od 17 sati Partizan će igrati protiv Zlatibora iz Čajetine.

Prošle godine smo poraženi u finalu. Ove godine krećemo protiv ekipe Zlatibora, svakako da nijedna ekipa nije slučajno u Nišu. Favoriti smo u toj prvoj utakmici, posle petka ćemo razmišljati kako doći do finala, a cilj je naravno, borba za trofej - rekao je trener crno-belih Nenad Čanak za sajt Partizana.

Od 19:30 se igra repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala - Mega Bemaks protiv beogradskog Dinamika.

Polufinalni mečevi na programu su 17. februara od 17 i 21 sat, dok će se finale igrati dan kasnije od 21 sat.

Prodaja kompleta karata je počela, a za tribine je za sva četiri dana potrebno izdvojiti 2.000 dinara, dok je za parter cena kompleta 4.000.

Dnevne ulaznice za četvrtfinala biće u prodaji na dan utakmice na biletarnici hale "Čair", kao i pojedinačne za polufinala i finale.

Cene za četvrtfinala su 500 dinara za tribine i 1.000 za parter, za jednu polufinalnu utakmicu ljubitelji košarke moraće da izdvoje po 700 dinara za tribine, a za parter 1.200, dok je ulaz na finale 1.000 dinara za tribine i 2.000 za parter.

Organizatori uveravaju da će pretresi na ulazu u nišku halu “Čair” biti mnogo detaljniji, kao i da neće biti propusta kada je reč o ulaženju bez karata.

Predsednik Regionalnog košarkaškog saveza istok Uroš Parlić poručuje svima koji planiraju da dođu i pogledaju neku od utakmica da dođu najmanje sat vremena ranije u halu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda spremna za Kup - svi na okupu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2018

Košarkaši Crvene zvezde putuju u sredu u popodnevnim časovima u Niš, gde će od četvrtka nastupati na završnici Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli odlaze u Niš sa željom da odbrane trofej, i da se sa završnog turnira vrate sa Žućkovom levicom. Uz tim će biti i Pero Antić. Pred turnir, koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

On igra sve bolje, Muta mu je kao otac, a Dinamik tek sprema velike stvari!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2018, 12:01

Sarađivali su i u Dinamiku i u Partizanu, a kako vreme prolazi, ta saradnja je sve bolja...Ekipa Dinamika sprema se za start u Kupu Radivoja Koraća, gde ih u četvrtfinalu očekuje duel sa Mega Bemaksom, u petak od 17 časova...Tim Miroslava Nikolića ovaj duel dočekuje u odličnom raspoloženju,...

Nastavak na Sportske.net...

Zagrevanje za „starijeg brata“

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2018

Rasterećeno, tiho, bez pretencioznih i pompeznih najava.. Ekspedicija srpskog vicešampiona kreće u pohod na četvrti trofej Kupa Radivoja Koraća! Objektivno, davno je prošlo vreme kada je FMP spadao u najuži krug kandidata za Žućkovu levicu, ali ono što popularnim Panterima niko ne može da...

Nastavak na MozzartSport.com...

KRK - Kreću borbe za Žućkovu levicu!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2018

Deveti put od momenta kada je nacionalni kup poneo naziv legendarnog Radivoja Koraća završne borbe za trofej biće održane u Nišu...Prvim četvrtfinalnim utakmicama koje su na programu od 17 i 19.30 časova večeras u niškom "Čairu" počinje završni turnir "Kupa Radivoja Koraća"...Niš će četrnaesti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.