On bi opet u Zvezdu, samo još malo da napreduje...

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On bi opet u Zvezdu, samo još malo da napreduje...

Dobio je novu priliku da skrene Zvezdinu pažnju na sebe.

Navijači Crvene zvezde sigurno nisu zaboravili makedonskog veziste Danijela Avramovskog, koji je krajem jula 2014. godine pozirao na ''Marakani'' sa crveno-belim šalom, posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Tada je imao svega 19 godina i došao je iz Rabotničkog sa epitetom velikog talenta.

Sjajno je startovao u Zvezdi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao gol sa pola terena na pripremama protiv Krškog, onda doneo pobedu u prvenstvu protiv Spartaka, ali ubrzo su počeli problemi, kako sa povredama, tako i sa minutažom i Avramovski je polako padao u drugi plan.

Potom je otišao u ljubljansku Olimpiju, odakle se 2017. vratio u našu ligu, na pozajmicu u Vojvodinu, a od prošle zime je član skopskog Vardara.

Danas je igrao protiv Crvene zvezde na pripremama u Beleku, meč je završen rezultatom 0:0, a u razgovoru sa novinarima posle meča izrazio je želju da se jednog dana ponovo vrati na ''Marakanu''.

''Drago mi je što sam video neke ljude s kojima sam sarađivao ranije.







Srce mi je puno što sam igrao protiv Zvezde i nadam se da ću opet nekada igrati, a možda i, ako sve bude kako treba, obučem još jednom crveno-beli dres. Ali, najpre moram da napredujem još kao igrač.

Vidim da Zvezda želi da igra fudbal i mislim da mogu mnogo da urade. Poželeo sam Zvezdi puno sreće, želim im da stignu do titule i da podižu nivo balkanskog fudbala'',
izjavio je Avramovski, a prenosi ''Telegraf''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kolarov ga preporučio Zvezdi, Antonuči promovisan u Setubalu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2020, 18:26

Čim je Dejan Stanković došao u Zvezdu, rodila su se očekivanja da će stići na Marakanu i neko pojačanje iz Italije. Mediji sa Čizme su malo potom lansirali vest da je Aleksandar Kolarov preporučio crveno-belima Mirka Antonučija (20), krilnog napadača Rome, ali.. Mladi fudbaler je skrenuo iz...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.