Omladinci Zvezde slavili u Atini za proleće u Evropi

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci Zvezde slavili u Atini za proleće u Evropi

Omladinci Crvene zvezde plasirali su se u nokaut fazu omladinske Lige šampiona pošto su u Atini, u meču poslednjeg kola, savladali Olimpijakos sa 1:0, golom Andrije Radulovića u 41. minutu.
Zvezda je takmičenje po grupama završila na drugom mestu Grupe B, iza Bajerna koji je u drugom današnjem meču ubedljivo savladao Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 3:0. Crveno-beli su ostvarili tri pobede, dva remija, uz samo jedan poraz.

Tabela grupe B: Bajern 14, Crvena zvezda 11, Totehnem 7, Olimpijakos 1.
Omladinci zvezde će u nokaut fazi igrati sa jednom od osam ekipa koje su kao osvajači liga, kroz "nokaut" fazu obezbedile učešće u baražu.
To su: Šerif Tiraspolj (Moldavija), Saragosa (Španija), Midtjiland (Danska), Derbi Kaunti (Engleska), Porto (Portugal), Dinamo Kijev (Ukrajina), Rendžers (Škotska) i Ren (Francuska).
Dvomeč bi bio odigran u februaru naredne godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

EVROPSKA (U19) ZVEZDA! Nastaviće se...

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019

Crveno-beli potpuno zasluženo izborili plasman u narednu fazu takmičenja...Sjajan uvod u večerašnji spektakl u Pireju napravili su Zvezdini omladinci, koji su još jednom, ovoga puta kao gosti, savladali Olimpijakos rezultatom 1:0 i plasirali se u nokaut fazu takmičenja...U isto vreme, Bajern je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.