Ognjen Kuzmić uspešno operisan

Izvor: RTS, 17.Jul.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Kuzmić uspešno operisan

Operacija Ognjena Kuzmića, koju je izvršio tim lekara Urgentnog centra, završena uspešno. Sanirane maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.
KK Crvena zvezda obavestila je javnost da je operacija Ognjena Kuzmića, koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu kluba, ovim hirurškim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio.
Dodaje se da je ta operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna kako bi se polomljena gornja vilica i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše.
Ognjen Kuzmić je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu.
KK Crvena zvezda nastaviće blagovremeno da obaveštava javnost o zdravstvenom stanju košarkaša, stoji na kraju saopštenja crveno-belih.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kuzmić uspešno operisan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2019

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić operisan je i uspešno su mu sanirane maksilofacijalne povrede koje je zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći, saopštili su crveno-beli..."KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je operacija Ognjena Kuzmića koju je obavio tim lekara Urgentnog centra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.