Oglasio se i Mrkela, evo šta kaže o penalima na Marakani i VAR sistemu!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Mrkela, evo šta kaže o penalima na Marakani i VAR sistemu!

Funkcioner "crveno-belih" iskren.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su nakon dosta muke i preokreta stigli do tri boda na meču sa Inđijom.

Ipak, u centru pažnje bila je odluka arbitra Stojiljkovića da dosudi kazneni udarac u 87. minutu kada je kontakt bio van kaznenog prostora.

Sa tim se složio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Jedino što je važno večeras to je pobeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvreme i teško je posle vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama", kazao je funkcioner "crveno-belih".

"Zvezda se zalaže za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji", smatra Mrkela.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mrkela: Prvi penal nije postojao, VAR što hitnije u Srbiji

Izvor: RTS, 14.Sep.2019

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je nakon meča da je sudija napravio grešku na meču Zvezde i Inđije kod prvog dosuđenog jedanaesterca, kao i da je VAR tehnologija neophodna u domaćem prvenstvu. . Dosta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.