Ode Zvezda na plus 14 pred derbi, pogodio i dojučerašnji omladinac! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 21:05

Ode Zvezda na ''plus 14'' pred derbi, pogodio i dojučerašnji omladinac! (video)

Šampion ne posustaje ni pošto je i teoretski osigurao novu titulu.

Iako u znatno izmnenjenom sastavu, Crvena zvezda je danas opravdala očekivanja svojih navijača i upisala 24. pobedu u 28 odigranih kola Linglong Superlige.

Ovoga puta, tim Dejana Stankovića savladao je Radnik iz Surdulice rezultatom 4:1 i posle današnjeg poraza Partizana u Subotici (3:2), Zvezda na vrhu tabele ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 14 bodova više od svog najvećeg rivala, četiri dana uoči njihovog međusobnog duela u polufinalu Kupa.

Prvo poluvreme obeležili su korneri, kao i jedna sporna situacija u Zvezdinom kaznenom prostoru.

Igrao se 19. minut, kada je Gajić u svom kaznenom prostoru neoprezno startovao na protivničkog igrača, ali za sudiju Šegrta to nije bio start za penal.

Pet minuta kasnije Radnik je ipak poveo, ali posle kornera, kada je Makarić izbegao ofsajd zamku i savladao Borjana.

Zvezda je do preokreta došla takođe kornera koje je sjajno izvodio Željko Gavrić, a u golove su ih pretvarali najpre Pankov u 29, pa Srđan Babić u 38. minutu.

U nastavku dosta izmena, a priliku je dobio i Zvezdin dosadašnji omladinac Andrija Radulović koji je u 85. minutu dobio priliku da izvede penal i to je uspešno učinio, a tačku je stavio Veljko Simić svojim golom u 90. minutu za konačnih 4:1.

-

- FK Crvena zvezda  -  FK Radnik Surdulica Резултати Уживо

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vatromet na ''Marakani'' - Pogledajte detalje Zvezdinog šampionskog slavlja (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 00:04

Večeras je bila nova prilika za fudbalere i navijače Crvene zvezde da proslave treću uzastopnu titulu prvaka, ali glavna ceremonija planirana je za poslednje kolo i meč sa Proleterom...Crvena zvezda je večeras pred svojim navijačima savladala Radnik iz Surdulice sa 4:1, a odmah posle meča počela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.