Odbojkašice Železničara i Zvezde se bore za prvi pehar u sezoni

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Železničara i Zvezde se bore za prvi pehar u sezoni

Utakmica sedmog Superkupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, između Železničara iz Lajkovca, prvaka Srbije i pobednika nacionalnog Kupa i Crvene zvezde, finaliste Kupa Srbije odigraće se u četvrtak u dvorani USC Voždovac na Banjici u Beogradu od 17.30 časova. Biće to borba za prvi pehar u ovoj sezoni.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Iz Crvene zvezde su saopštili da je ulaz besplatan i ujedno pozvali sve učenike osnovih škola, kao i škola odbojka da dođu na meč Superkupa Srbije.
Ljubitelji odbojke će imati priliku da pozdrave odbojkašice Železničara, osvajača “duple kurne” u prethodnoj sezoni, predvođene Ivanom Lazarević, kapitenom i tehničarom, a dočekaće ih odbojkašice Crvene zvezde predvođene Tijanom Malešević, svetskom šampionkom iz 2018. i Milom Đorđević, učesnicom Svetskog kupa 2019. u Japanu.
Na šest do sada odigranih utakmica u Superkupu Srbije u konkurenciji odbojkašica, Vizura je pet puta bila pobednik, a jednu titulu je osvojilo Jedinstvo iz Stare Pazove.


The post Odbojkašice Železničara i Zvezde se bore za prvi pehar u sezoni appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serhio Aguero imao saobraćajnu nezgodu

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero doživeo je manju saobraćajnu nesreću i prošao je bez povreda, javljaju britanski mediji. Skaj sport je naveo da je 31-godišnji Argentinac bio na putu ka trening centru Sitija kada se dogodila nesreća.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.