Odbojkaši Voše veruju u trijumf u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Voše veruju u trijumf u Beogradu

Posle dva meča odigrana u Novom Sadu, finalna serija domaćeg prvenstva za odbojkaše seli se u Beograd kada ulogu domaćina preuzima Crvena zvezda. Rezultat u pobedama je izjednačen, a odbojkaši Vojvodine veruju da mogu do trijumfa i na gostujućem terenu.

Znali su odbojkaši Vojvodine i pre početka finalne serije sa Crvenom zvezdom da neće biti lako, kao i da će serija biti duga. To se pokazalo već u prve dve utakmice, posle kojih je rezultat u pobedama izjednačen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Pred novosadskim taborom su dva meča u Beogradu, kada će uz prepoznatljivu požrtvovanu i motivisanu igru pokušati da dođu bar do jednog trijumfa kako bi seriju vratili u Novi Sad.

"Očekujem da kroz sve teške momente i kroz sve izazove koji nam predstoje u utakmicama, da moji mladi igrači koji su kroz celu sezonu davali 150% sebe, ja im na tome čestitam i ponosan sam na njih, i želim da u istom ritmu i u narednim utakmicama to pokažu na terenu", kaže Nedžad Osmankač, trener OK "Vojvodina NS seme".

"Očekujem od ove treće utakmice da če biti najtesnija do sada, da će biti sve na jednu loptu i da moramo da napravimo zdravu atmosferu i da budemo koncentrisani na svaku loptu jer smo videli da jedna lopta može da odluči o svemu, samo borbeno i mislim da možemo do pobede", kaže Miran Kujundžić, OK "Vojvodina NS seme".

Treća i četvrta utakmica igraće se u Beogradu, 20, odnosno 23. aprila od 18 časova u sportskom centru "Voždovac".

Eventualna peta zakazana je za 26. april u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda dočekuje Vojvodinu u borbi za trofej

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 10:37

Odbojkaši Crvene zvezde u trećoj utakmici danas (18.00) na Banjici dočekuju Vojvodinu NS seme. . foto: novosti.rs. Finalna serija preselila se u Beograd. Odbojkaši Crvene zvezde u trećoj utakmici danas (18.00) na Banjici...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.