Ocene - Tek je početak, ali ko je morao bolje?

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocene - Tek je početak, ali ko je morao bolje?

Evo našeg mišljenja nakon meča u Marijampolju.

Crvena zvezda je odigrala 0:0 u prvoj zvaničnoj utakmici u sezoni i to na gostovanju u Litvaniji.

Suduva je bila ozbiljan protivnik Crvenoj zvezdi, čak je i pretila u nekoliko situacija, pa je možda i najrealniji rezultat nakon prvog meča upravo 0:0.

Škripalo je na mnogim mestima u Crvenoj zvezdi. U odbrani ističemo dobrog Milunovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je bio neprelazan, ali su bekovi podbacili, Gobeljić je imao problema sa centaršutem, dok je Rodić ostavljao prostor igračima na desnoj strani Suduve. Babić je imao par grešaka koje mora da ispravlja da se ne bi dešavale situacije kao na Evropskom prvenstvu u Italiji.

Žuti kartoni bi mogli da predstavljaju problem za veznjake Crvene zvezde Jovančića i Jovičića, drugog je rano dobijeni karton poremetio, a u ofanzivnom delu ističemo Marina koji je bio odličan u prvom poluvremenu, a u drugom je stao.

Ivanić je imao dve šanse, dok je Ben razočarao danas, baš kao i Boaći.

Evo naših ocena:

Borjan 6,5 - Gobeljić 5,5, Babić 6, Milunović 6,5, Rodić 5,5 - Jovančić 6, Jovičić 5,5 - Ben 5, Marin 7, Ivanić 6 - Boaći 5.

Igrali su još Kanjas 5,5, Vukanović -, i Pavkov 5,5.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.