Sprema se veliko slavlje: Crveno-beli danas stižu u Beograd!

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se veliko slavlje: Crveno-beli danas stižu u Beograd!

Fudbaleri Crvene zvezde danas posle 11.30 sleću u Beograd iz Salcburga posle istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

Očekuje se da ih na aerodromu "Nikola Tesla" sačeka veliki broj navijača kako bi zajedno proslavili prvi ulazak u elitno takmičenje od formiranja novog formata 1992. godine.

Izabranici Vladana Milojevića remijem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Salcburgu (2:2) prošli su među 32 najbolje ekipe u Evropi, a žreb u Monaku je večeras u 18 sati.

Navijači Crvene zvezde izašli su sinoć na centralne ulice Beograda kako bi proslavili ulazak kluba u Ligu šampiona. Nekoliko hiljada navijača Crvene zvezde proslavilo je plasman fudbalskog kluba u Ligu šampiona, uz navijačke pesme, zastave i pirotehniku.

Oni su blokirali saobraćaj u Kolarčevoj ulici kao i na Trgu republike. Trolejbusi su stajali, a slavilo se i u Brankovoj ulici, na Bulevaru kralja Aleksandra. Skup su obezbeđivale i brojne patrole policije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekuje se fešta – crveno-beli heroji sleću u Beograd u 11.30

Izvor: B92, 30.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde danas posle 11.30 sleću u Beograd iz Salcburga posle istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

Nastavak na B92...

OPUŠTENI: Pogledasjte šta su fudbaleri Crvene zvezde radili dan posle plasmana u Ligu šampiona

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Marko Gobeljićsu se baš opustili posle istorijskog uspeha i plasmana u Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.