Obradović već sprema naslednika  srećan sam što imam takvog čoveka u ekipi

Izvor: B92, 18.Jul.2020, 10:19

Obradović već sprema naslednika " "srećan sam što imam takvog čoveka u ekipi"

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović napravio je zanimljiv potez dovođenjem 34-godišnjeg Marka Simonovića.

Bivši reprezentativac se vratio na Mali Kalemegdan, potpisao dvogodišnji ugovor, a po isteku bi trebalo da postane trener.

Takvu viziju ima i Obradović, koji će ga tokom sezone spremati i za taj poziv.

"Srećan sam što će takav čovek biti u mojoj ekipi, kao igrač, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i potencijalni trener. Osim igračkih stvari, ideja je bila da mu pomognemo da se razvija i jdnog dana, možda, bude i trener u klubu. To je njegova želja i u tome ćemo mu sigurno pomoći", rekao je Obradović za "Sportski žurnal".

Stoga će Simonović od Obradovića imati posebne zadatke na terenu, ali i van njega.

"Njegov zadatak je i da pomaže ostalim igračima znanjem i iskustvom. Da ih podrži i pomogne da dostignu potencijal. Svi, ne samo Marko, moraju da budu spremni za različite zadatke. A on bi iskustvom, karakterom i zvezdaštvom trebalo da bude uzor. Važno je i da dobije adekvatnu pripremu za taj sledeći poziv", istakao je Obradović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.