Obradović i Zvezda? Nije gotovo, u igri još jedno ime!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 11:39

Obradović i Zvezda? Nije gotovo, u igri još jedno ime!

Povratak koji navijači priželjkuju najmanje moguć, sudeći po novim saznanjima.

Košarkaška vest dana u Srbiji jeste da je Saša Obradović veoma blizu dolaska u Crvenu zvezdu.

Pregovori su navodno pri kraju, uskoro se očekuje i zvanično saopštenje, ali Blic sada saznaje da srpski stručnjak ima i konkurenciju

Izvor navodi da Obradović nije u Beogradu, te da je u igri za klupu "crveno-belih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Đanmarko Poceko.

Italijan je trenutno na klupi Dinamo Sasarija, dobro poznaje prilike u ABA ligi budući da je bio pomoćni trener Cedevite u periodu od 2015. do 2017. godine.

Poceko je i nakon odlaska Milana Tomića figurirao kao kandidat za upražnjenu klupu, ali je tada stigao Dragan Šakota.

Takođe, navodi se da su minimalne šanse da se Dejan Radonjić vrati u Zvezdu i da je prioritet kluba Obradović ili Poceko.

Uzbudljivi dani pred navijačima "crveno-belih"...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sve je spremno za dolazak novog trenera Zvezde, jednim gestom kupio navijače za sva vremena!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 09:11

Dokaz ljubavi prema klubu...Izgleda da je dolazak Saše Obradovića u Crvenu zvezdu praktično gotova stvar...Portal Nova prenosi da je dosadašnji trener Monaka sam platio obeštećenje kako bi godinu dana ranije raskinuo ugovor sa "kneževima" i seo na klupu "crveno-belih"...Isti izvor navodi da je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.