Izvor: RTS, 31.Maj.2022, 14:58

Obradović: Prednost Zvezde ogromna, daćemo sve od sebe

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da crno-beli moraju da daju sve od sebe da bi dobili treći meč protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa ABA lige.
Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan će biti domaćin u narednoj utakmici.
 



"Utakmica broj tri. Znamo da Zvezda ima ogromnu prednost od 2:0 i mi moramo da damo sve od sebe kako bismo dobili utakmicu i nastavili finale", rekao je Obradović za zvanični sajt kluba.


Kapiten Partizana Rade Zagorac izjavio je da su crno-beli spremni za treći meč.


"Mislim da je serija do sada bila kvalitetna, kada su u pitanju košarkaške stvari. Mislim da se nadmeću dve jako dobre ekipe koje neguju malo drugačiji stil igre. Nema tu prostora za velike promene između utakmica. To su finese, tako će biti i ovog puta i mi se spremamo za treću utakmicu", istakao je Zagorac. 


Utakmica će biti odigrana u sredu u Dvorani "Aleksandar Nikolić" od 20.30.  
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.