OVO SE RETKO DEŠAVA: Bivši košarkaš Zvezde TRAŽI da bude KAŽNJEN! Osuo žestoku PALJBU po NJIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 08:28

OVO SE RETKO DEŠAVA: Bivši košarkaš Zvezde TRAŽI da bude KAŽNJEN! Osuo žestoku PALJBU po NJIMA!

Sve im je očitao.

Bivši centar Crvene zvezde Matijas Lesor ogorčen je zbog odluke Bundeslige da kažnjava igrače koje se oglašavaju po pitanju antirasističkih protesta u SAD-u.

Štefan Holc, direktor Bundeslige, istakao je da politički stavovi nisu dozvoljeni i da se to može razumeti kada su u pitanju eventualno igrači iz SAD.

Sa druge strane, Lesor koji trenutno nastupa za Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Minhena zapitao se od kada je antirasistički stav političko pitanje, a onda je osuo paljbu po Nemačkoj.

Since when being against racism is political y’all tripping! And btw racism is not only in the us it’s all over the world y’all should as a league show support and not tryin to fine players that’s ridiculous! Fine me for this tweet to https://t.co/5AtRu48Hec

— Mathias Lessort (@ThiasLsf) June 3, 2020

- Inače, rasizam nije problem samo u SAD, nego u celom svetu, a sve što bi liga trebalo da uradi je da pokaže podršku, a ne da pokušava da kazni igrače, to je uvrnuto! Kaznite i mene za ovaj tvit - napisao je Matijas Lesor na društvenim mrežama.

Osim Francuza, oglasio se i direktor Bajerna Marko Pešić.

- U vreme kada su u pitanju solidarnost i jedinstvo, niko ne može da zaustavi igrače u ispoljavanju  stavova. Biti protiv rasizma nije političko pitanje, već način života - kazao je Pešić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.