OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA: Poznato da li će biti NAVIJAČA na finalu kupa i finalu ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 18:29

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA: Poznato da li će biti NAVIJAČA na finalu kupa i finalu ABA lige!

Precizan odgovor.

Najvažniji sportski događaji u nedeljama pred nama su finale fudbalskog Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" (25. maj), kao i finale ABA lige između crveno-belih i podgoričke Budućnosti.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo i član kriznog štaba Zoran Gojković, govorio je na ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << temu, naglašavajući da je pre svega potrebno da se uđe u takvu epidemiološku situaciju da se izbegne novi eksplozivan rast zaraženih i da je za to potrebno da se održi nivo vakcinacije.

– Potrebno je isključivo da uđemo u takvu epidemiološku situaciju da nemamo mogućnost za novi eksplozivan rast. A to će se desiti ako budemo održali ovaj vid vakcinacije. Ako nastavimo takvim tempom, ući ćemo u situaciju nakon šest nedelja od današnjeg dana da možemo da govorimo da smo jednom nogom izašli iz loše epidemiološke situacije, a to nas vraća u normalne tokove koje smo imali pre epidemije. Uslov za sve ovo je, naglašavam vakcinacija – rekao je Zoran Gojković.

To znači da za finalnu seriju ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti koja počinje već od nedelje, kao i za finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana koje je zakazano za 25. maj, neće biti publike, ako Krizni štab u međuvremenu ne donese neku drugačiju odluku.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Finale Kupa verovatno bez navijača

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 11:07

Član Kriznog štaba Zoran Gojković prokomentarisao je mogućnost da navijači prisustvuju finalu Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana...Utakmica je na programu 25. maja na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu..."Potrebno je isključivo da uđemo u takvu epidemiološku situaciju da nemamo mogućnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.